Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yalnızca 30 saniyede kemik suyu lezzeti!

Bizim Mutfak, kemik suyu lezzetini bulyon pratikliğiyle ilk kez tüketiciyle buluşturuyor. Kalsiyum ve kolajen de içeren Bizim Mutfak Kemik S...

Bizim Mutfak, kemik suyu lezzetini bulyon pratikliğiyle ilk kez tüketiciyle buluşturuyor. Kalsiyum ve kolajen de içeren Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, yalnızca 30 saniyede çözünüyor. Günlük hayatın hızlı temposu içinde lezzetten ödün vermeden hızlıca yemek hazırlamak isteyenlere pratik bir çözüm sunuyor.

Bizim Mutfak’ın 30 bine yakın yemek pişirme seansı gözlemlenerek yapılan kullanıcı alışkanlıkları araştırmasına göre kadınlar mutfakta en çok “doğallık, besleyicilik ve pratiklik” arıyor. Bizim Mutfak markasının bünyesinde bulunduğu Ajinomoto’nun güçlü AR-GE ekibi, yapılan bu araştırmadan yola çıkarak, Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon ürününü geliştirdi.

Bir lezzet ve besin deposu olan kemik suyu 2 ila 12 saat arasında değişen sürelerde, suda çeşitli baharatlarla kaynatılarak elde ediliyor. Bizim Mutfak Kemik Suyu bulyon, bu bilinen kemik suyu lezzetini 30 saniyede hazırlanabilen bulyon pratikliğinde mutfaklara sokuyor.

Kemik suyu lezzeti pratik hale geliyor

Kemik suyunun Türk mutfağında her zaman önemli bir yeri olduğunu belirten Ajinomoto Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hülya Gündoğan Uçarlar, “Kemik suyunun yemeklere verdiği muhteşem lezzet Türk Mutfağında önemli bir gönül payına sahip. Ancak kemik suyu kaynatmak da oldukça zahmetli.

Her gün evde, işte, hayatta koşuşturduğumuz, neredeyse hepimizin zaman fakiri olduğu bu günlerde, bu zahmetli süreci kolaylaştırmayı amaçladık. Ajinomoto olarak, katkıda bulunmayı hedeflediğimiz sosyal değerler içinde aile ile geçirilebilecek daha çok ortak zaman yaratabilmek var. Japon kültürünün Türk kültürüne belki de en fazla benzediği yer burası. Aileye, beraber zaman geçirmeye, sofra başında toplanmaya verilen değer.

Ajinomoto olarak lezzet uzmanlığımızı pratik bir şekilde hazırlanan, sofrada aileleri birleştiren lezzetli ve sağlıklı ürünler yaratmak için kullanıyoruz. Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, tam da bu nedenlerle Türk Mutfağında baş tacı olan bir lezzeti alıp en kolay şekilde sofraya getirmek için geliştirildi. Bilinen kemik suyu lezzetini saatlerce kaynatmaya gerek bırakmadan, tuz ve baharat koymaya gerek olmadan sofralara taşıyacak pratik ve ekonomik bir ürün.

Hem kalsiyum hem de kolajen içeren Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, tüm yemeklere lezzet katan, evleri mis gibi yemek kokusuyla dolduran pratik ve ekonomik bir yardımcı olacak. Böylece çorba, pilav ve tüm yemeklerde her seferinde aynı muhteşem kemik suyu lezzeti kolaylıkla yakalanabilecek.” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe