Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yiyecek ve içecekleri daha uzun süre koruyabilirsiniz

Bosch, sağlıklı beslenmeye öncelik verenler için geliştirdiği ürünlere bir yenisini ekledi. Yeni Vakumlu Blender MMBV625M, minimum oksijen i...

Bosch, sağlıklı beslenmeye öncelik verenler için geliştirdiği ürünlere bir yenisini ekledi. Yeni Vakumlu Blender MMBV625M, minimum oksijen ile vakumlu karıştırma yaparak gıdaların besin değerlerini ve vitaminlerini korur.

“Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştıran ürünler yelpazesine yeni bir vakumlu blender ekledi. Vakumlayarak karıştırarak, hava ile teması en aza indirirsiniz ve daha pürüzsüz, renkleri daha doğal içecekler hazırlayabilirsiniz. Vakumlu Blender ile hazırlanan smoothie’ler 24 saat saklama süresinden sonra bile 5 kat daha fazla C vitamini içerir.*Üstelik hazırlama tarihlerini kaydedebileceğiniz çok kullanışlı saklama kaplarıyla yiyecekleriniz 2 kata kadar daha uzun süre taze kalır.**. .

Yeni Vakumlu Blender, besin değerlerini korumanın yanı sıra yüksek kaliteli alüminyum gövdesinde bulunan yüksek performanslı 6 kanatlı paslanmaz çelik bıçak sayesinde fıstık, badem gibi sert besinleri bile kolayca püre haline getiriyor. Ayrıca çok pratik Vacuum ToGo Şişesi (0.5lt) ve 2 adet vakum saklama kabı (1.5lt ve 0.75lt) bulunan MMBV625M ile %100 lezzetli tek bir dokunuş ile yakalayabilirsiniz., yiyecek ve içecekleri vakum özelliği sayesinde 2 kat daha uzun süre taze tutuyor.

Dakikada 37.000 devir motor hızına kadar çıkan güçlü 1.000 Watt motoruyla mükemmel performans sunan Yeni Vakumlu Blender, manuel hız ayarı, darbe fonksiyonu, buz kırma ve temizleme programı ile standart karıştırma gibi ek fonksiyonlara da sahip bulunuyor. Kırılmaz tritandan üretilen dayanıklı 1,5 litrelik blender sürahisi ve sökülebilir bıçaklar, kapak, aksesuar gibi çıkarılabilir tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanarak kolaylıkla temizleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok