Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Glutensiz beslenenlere bir müjde daha: Glutensiz Ekmek Karışımı!

Dr. Oetker, Glutensiz Serisi’ne bir yeni çeşit daha ekleyerek çölyak hastaları ve seçimini glutensiz beslenmeden yana kullananların vazgeçil...

Dr. Oetker, Glutensiz Serisi’ne bir yeni çeşit daha ekleyerek çölyak hastaları ve seçimini glutensiz beslenmeden yana kullananların vazgeçilmezi olacak Dr.Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı’nı üretti!

Dr. Oetker; uzun yıllardan beri gluten içermeyecek şekilde ürettiği Hamur Kabartma Tozu, Şekerli Vanilin, Instant Maya ürünlerine ilave olarak 2018 yılında, Kakaolu Kek, Vanilinli Kek, Sade Un Karışımlarını; Krem Şanti, Pirinç Unu, Mısır Nişastası, Kakaolu Puding, Çikolatalı Sos ve Kakao’yu Glutensiz Ürün Serisi’ne eklemişti. Son olarak, Dr. Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı da raflarda yerini aldı. Böylece çölyak hastaları ve glutensiz beslenenlerin tercih seçenekleri artmış oldu.

Özel seçilmiş ham maddeler ile uygun koşullarda üretilen ve paketlenen

Dr. Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı içerisinden çıkan Instant Maya ile ambalajı üzerinde yer alan standart ekmek karışımını sadece su ve sıvı yağ ekleyerek çok kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, Dr. Oetker Glutensiz Ekmek Karışımı ile farklı tarifler de denenebiliyor. Hamuruna karıştıracağınız zeytin, kurutulmuş domates, ceviz gibi dilediğiniz ve gluten içermediğine emin olduğunuz malzemeler ile farklı lezzetlerde ekmekler veya muffin kalıplarında pişirerek küçük ekmekçikler hazırlayabiliyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe