Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kitchenette Menüsü Sürpriz Tatlarla Yenilendi!

Misafirlerine her zaman en iyisini sunan Kitchenette, mevsimsel içerikler ve yenilikçi reçetelerle hazırladığı yepyeni lezzetleri ile fark y...

Misafirlerine her zaman en iyisini sunan Kitchenette, mevsimsel içerikler ve yenilikçi reçetelerle hazırladığı yepyeni lezzetleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Mevsimsel ve taze lezzetleriyle yemek tutkunlarına yeni tatlar deneyimleten Kitchenette, zenginleşen yepyeni menüsünü “Birlikte Daha Güzel” sloganıyla misafirleriyle paylaşıyor.

Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri yorumlayarak misafirleri ile buluşturan Kitchenette’in yenilenen menüsünün başlangıçlarında yer alan tereyağlı çörek Patty, kıymalı ve sebzeli olarak iki farklı seçenekte sunuluyor. Menüde öne çıkan bir diğer yenilik ise otlu ve kaburga etli alternatifleri ile sunulan Fransız mutfağının sevilen lezzeti Galette.

Baharatlı röşti patates ve kızarmış baget ekmeği ile servis edilen İsviçre Usulü Bonfile, ana yemeklere eklenen iddialı lezzetler arasında yer alıyor. Hafif ve sağlıklı tatlar arayanlar için de pek çok farklı alternatif sunan menüde taze mevsim salatasıyla birlikte sunulan Fit Piliç öne çıkıyor.

Günün her saatine uygun farklı içerikler sunan Kitchenette, kahvaltı bölümünde yaptığı değişiklikler ile de dikkat çekiyor. Armola peynir ezmesi, ızgara zeytin, puf böreği, acı biber reçeli, kızılcık marmeladı ve köy biberi gibi farklı içeriklerle zenginleşen Birlikte Kahvaltı, kalabalık kahvaltı sofralarının favorisi olmaya devam ediyor.

Ekmek üzeri lezzetler arasında yer alan Avokado Tartin, kızarmış çavdar ekmeği üzerinde poşe yumurta ve fesleğen-misket limonlu avokado salatasını bir araya getiriyor. Mozzarellalı beşamel sos, hindi füme ve göz yumurtayla hazırlanan Kitchenette Madame ise yenilenen menünün imza lezzetleri arasında yer alıyor.

Tatlı menüsü ile de her zaman iddialı olan Kitchenette, Limon Mereng Tart ve Çikolatalı Sufle ile tatlı severlerin gönlünü fethediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok