Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mesleğe Açılan Kapı Bakırköy İngilizce Kursları

Kariyer yapmak, meslek sahibi olmak veya ticaret yapmak istiyorsanız iyi bir İngilizceye sahip olmanız gerekiyor. Türk Amerikan Derneği bakı...

Kariyer yapmak, meslek sahibi olmak veya ticaret yapmak istiyorsanız iyi bir İngilizceye sahip olmanız gerekiyor. Türk Amerikan Derneği bakırköy ingilizce kursları olarak İngilizce eğitimi veriyoruz. Klasik sınıf anlayışından uzak, öğrenci merkezli, konuşma ağırlıklı ve eğlenerek İngilizce öğrenmenizi sağlıyoruz.

İngilizce Öğretiminde Communicative Approach Programı

Türk Amerikan Derneği olarak Avrupa Dil Portfolyosu eğitim programını yürütüyoruz. Branşlarında uzman yerli ve yabancı öğretmenlerle, sizleri sıkmadan, eğlenerek, bol bol konuşma alıştırmaları yaparak öğrenmenizi hedefliyoruz. Sınıflarımızda bol bol konuşma, dinleme ve anlama çalışmaları yaparak kendinizi yurt dışında hissedebiliyorsunuz.

Bütün sınıflarımızda communicative approach metodunu uyguluyoruz. Bu metod konuşma ağırlıklıdır. Sizleri sıkmadan ve sizlerin de gayretiyle her gün üzerine koyarak kısa sürede İngilizceyi öğrenmenizi garanti ediyoruz.

Eğitim Programında Seviye Sınıfları

Yedi yaşından itibaren öğrenmeye hevesli herkes kurslarımızdan yararlanabilir. İnternet üzerinden ya da şubemize bizzat gelerek kayıt olabilirsiniz. İlkokul öğrencileri özel İlköğretim İngilizcesi sınıflarımız bulunuyor. Bu sınıflara 7-14 yaş arası öğrencilerimizi kabul ediyoruz. Yetişkinler için seviyelerine göre düzenlediğimiz sınıflar bulunuyor.

Kursumuza kayıt olduğunuzda yazılı ve sözlü bir seviye tespit sınavına tabi oluyorsunuz. Bu sınavı seviyenizi belirlemek ve durumunuzu görmek için yapıyoruz. Seviyenize göre, başlangıç, orta, orta üstü ve üst seviye sınıflarından birine yerleştiriliyorsunuz.

Her Seviye Bir Kur Olarak Kabul Ediliyor

Merkezimizde İngilizceyi; genel, akademik ve iş İngilizcesi kategorileri altında öğretiyoruz. Öncelikle İngilizceyi hangi amaçla öğrenmek istediğinizi açıkça belirtmeniz gerekiyor. konaklama, ulaşım, eğlence sektöründe hizmet veren işletmelerde çalışmak, kendini dükkanınızı açmak veya rehber olmak istiyorsanız Genel İngilizce eğitimimizi alabilirsiniz.

Akademik veya iş İngilizcesi sahibi olmak istiyorsanız dört kuru da bitirmeniz gerekiyor.
Her kur 108 saattir ve 9 hafta sürüyor. Her kurun sonunda sınava tabi oluyorsunuz. Başarılı olduğunuzda bir üst seviye kura geçebilirsiniz.

Şirketler İçin Yerinde İngilizce Eğitimi

Personelleriniz için iş İngilizcesi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kendi bünyenizde bir eğitim ortamı hazırladığınızda öğretmenlerimiz gelerek yerinde eğitim veriyorlar. Böylece zaman ve iş kaybı da yaşamamış oluyorsunuz.

Eğitim programı sonunda personeliniz; telefonda konuşma ve pazarlama tekniklerini öğrenmiş olacaklardır. Ayrıca toplantıları yönetebilecek, sunum yapabilecek, resmi yazışmaları ve raporları gerçekleştirebilecekler.

Şirket sahibi veya yöneticileri olarak siz de VIP İngilizce eğitimimizden yararlanabilirsiniz. Bu eğitim sonunda ekonomi dokümanlarını rahatlıkla okuyup anlayabileceksiniz.

Akademik Kariyer İngilizce Eğitmi

Ülkemizde her yıl periyodik olarak yapılan TOEFL, YDS, YÖK-DİL gibi dil sınavlarında başarı garantili İngilizce eğitimi veriyoruz. Materyallerle ve deneme sınavlarıyla desteklediğimiz kursumuzda başarı oranınız yükselecektir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe