Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sude Çeyiz Seti ile İlk Misafirler, İlk Heyecan!

Camın yenilikçi markası LAV, evlilik hazırlığı yapanlar için modern ve sade bir tasarıma sahip Sude Çeyiz Seti’ni sunuyor.  Camın yenilikçi ...

Camın yenilikçi markası LAV, evlilik hazırlığı yapanlar için modern ve sade bir tasarıma sahip Sude Çeyiz Seti’ni sunuyor. 

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, çeyiz hazırlığı, düğün ve nişan alışverişi yapanları Sude Çeyiz Seti ile buluşturuyor. Modern, estetik ve sade bir tasarıma sahip ürünlerin yer aldığı Sude Çeyiz Seti, ilk misafirlerine hayranlık veren sunumlar hazırlamak isteyenleri özgür bırakıyor.

Yalınlığın gücünü yansıtan Sude Çeyiz Seti, sofranıza katacağınız tüm renklere, ilham veren ikramlara benzersiz bir uyum sağlıyor. Her sofranın baş tacı olmaya aday Sude Çeyiz Seti’nde kahvaltıdan çay saatine, günün her anında zevkle kullanacağınız ürünler bir arada yer alıyor.

30 parçadan oluşan Sude Çeyiz Seti’nde 6 adet Fame Su-Şarap Kadehi, 6 adet Sude Su Bardağı, 6 adet Sude Meşrubat Bardağı ve 12’li Ajda Çay Seti bulunuyor. Sude Çeyiz Seti, sadece evlilik hazırlığı yapanlara değil sofralarını zarif bir dokunuşla yenilemek isteyenlere de hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok