Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vizesiz Turlar

Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip pek çok vatandaş açısından vize sorunu son derece kafa karıştırıcı bir noktadır. Zira Avrupa ülkelerin...

Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip pek çok vatandaş açısından vize sorunu son derece kafa karıştırıcı bir noktadır. Zira Avrupa ülkelerinden pek çoğuna giriş yapabilmek adına vize almak zorunludur ve bu vizeler zaman zaman ciddi manada uğraştırıcı olabilmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki Avrupa Kıtası da dahil olmak üzere vizesiz girmenin mümkün olduğu çok sayıda ülke bulunmaktadır. Öyle ki bu ülkelerde geçirilecek bir tatil de unutulmaz anlar için aslında vizeye ihtiyaç olmadığını gözler önüne sermektedir. Firmamız tarafından sizlere sunulmakta olan vizesiz turlar gezgin ruhunuzu yaşatmak adına benzersiz fırsatlar sunacaktır, hayatınız boyunca anımsayacağınız pek çok hatıra biriktirmenizi sağlayacaktır.

Geniş Seçenekler İçin Doğru Yerdesiniz

Vizesiz turlarımız içerisinde sizlere son derece geniş seçenekler sunulmaktadır. Bunlar içerisinde pek tabii yakın coğrafyalar yer aldığı gibi çok daha uzak destinasyonların da tadına varma olanağı elde edebilirsiniz. Yakın coğrafyaları keşfetmekten ve çok da uzağa gitmemekten yanaysanız, öncelikli olarak Ukrayna turlarımızdan yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Lübnan'ın dünyaca ünlü kenti Beyrut'u ve Balkanlar'ı da keşfetme olanağını vizesiz turlarımız sayesinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu sayede hem yol yorgunluğu çekmeden hem de bambaşka dünyalara gelmiş gibi bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz.


Uzak Coğrafyalara da Bizimle Dokunun

Elbette vizesiz turlarımız içerisinde çok daha uzak coğrafyalara gerçekleşen organizasyonlar da yer almaktadır. Bunlardan bir tanesi de sizleri gizemi ile kendisine hayran bırakacak olan Uzak Doğu'dur. Uzak Doğu turlarımız içerisinde en popüler ülkelerden bir tanesi olan Japonya'yı ziyaret edebilir ya da tercihinizi bir diğer Uzak Doğu ülkesi olan Tayland'dan yana kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tarih açısından çok önemli bir yere sahip olan Özbekistan'ı ya da Asya'daki bir diğer büyüleyici ülke olan Kazakistan'ı da bu turlarımız sayesinde keşfedebilirsiniz. Kırgızistan da vizesiz turlarımız içerisinde sizleri son derece memnun edecek olan bir diğer seçeneğimizdir.

Kuzey Afrika'yı Bizimle Keşfedin

Vizesiz turlarımız içerisinde daha farklı bir tercih yapmak isterseniz, tercihinizi Kuzey Afrika'dan yana da kullanabilirsiniz. Kuzey Afrika ülkeleri içerisinde en çok dikkat çeken ve merak edilenler, yani Fas ve Tunus; bu turlarımız içerisinde yer almakta ve sizleri memnun etmek adına özenle organize edilmektedir. Her ikisini de deneyimli rehberlerimiz eşliğinde keşfetme imkanı bulabilir ve unutulmaz bir tatil deneyimi ile baş başa kalabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok