Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evinizden lezzet kokuları yükselsin!

İnce ince doğranmış yaz meyveleri ve onlara çok yakışan çikolata...Bu yaz, Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile evinizden lezzet kokuları yük...

İnce ince doğranmış yaz meyveleri ve onlara çok yakışan çikolata...Bu yaz, Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile evinizden lezzet kokuları yükselsin!

Yaz meyveleriyle donattığınız mis gibi bir waffle ile yazınıza tat katmaya ne dersiniz? Ağzının tadını bilenler için tasarlanan Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile yaz tatlınız hep tap taze evinizde!

Aniden gelen tatlı krizlerine muhteşem bir çözüm sunan waffle makinesi ile yaz akşamlarını daha da tatlandırabilirsiniz. Misafirlere waffle ikram etmek mi? Muhteşem bir fikir! Çok şaşıracaklarına, daha evinize girmeden bu kokuyu alacaklarına ve hiç akıllarından çıkmayacak bir lezzetle tanışacaklarına eminiz.

Arzum Waffy Max Waffle Makinesi, düşen enerjinize de hızlıca çözüm bulmaya hazır. Yaz enerjinizi Arzum Waffy Max Waffle Makinesi ile ikiye katlamaya hazır olun.

Kolay temizlenebilir yapışmaz petek tasarımlı plakaları ve ısıya dayanıklı ergonomik tutma sapı sayesinde kolay kullanım sunan Arzum Waffy Max Waffle Makinesi, Dreamline, Misty, Mürdüm ve Candy renkleriyle sizi bekliyor.

Arzum Waffy Max ile waffle tarifi:


Malzemeler

- 2 yumurta
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Su bardağının 4’te 1’i kadar sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 su bardağı un
- 1,5 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Enfes yaz meyveleri,

Yapılışı:

- Yumurta ve şekeri köpük haline gelene kadar iyice çırpınız.
- Sütü, sıvı yağı ve tuzu da ekleyerek çırpmaya devam ediniz. Bu işlem sürerken azar azar unu eklenerek pütürsüz bir kıvam haline getiriniz.
- Kabartma tozu ve vanilyayı da hamura ekleyerek son bir kez karıştırınız.
- Hazırlamış olduğunuz waffle hamurunu bir kaşık yardımıyla ön ısıtması yapılmış Arzum Waffy'nin waffle plakasına dökünüz.
- Ortalama 4-6 dakika içerisinde waffle hazır olacaktır.
- Dilediğiniz meyveler ve çikolata ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok