Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltısıyla mutluluk vaat ediyor!

Güne enerjik bir başlangıç yapmak için lezzetli ve sağlıklı bir kahvaltı gibisi yok. Bir de o kahvaltı açık havada yapılıyorsa tadından yenm...

Güne enerjik bir başlangıç yapmak için lezzetli ve sağlıklı bir kahvaltı gibisi yok. Bir de o kahvaltı açık havada yapılıyorsa tadından yenmez. 

Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tatları lokal adresinden getiren Lokanta Nevnihal tüm bunları karşılıyor.

Lokal lezzetler

Lokanta Nevnihal’in kahvaltı mönüsündeki dut marmelatı Balıkesir’den, lor peyniri Bursa Karacabey’den, lezzet ödüllü çiçek balı Bingöl’den, el yapımı reçeller ise Yalova’dan geliyor. Damla sakızlı cunda sepet peyniriyse kahvaltının spesiyal ürünü olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin dört bir yanından getirilen kahvaltılıklara Lokanta Nevnihal’in kendi bostanında yetiştirdiği mevsimlik sebzeler de eşlik ediyor.

Zengin seçenekler

Cemal Süreya'nın, "Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı" sözünü merkeze alarak kahvaltısını oluşturan Lokanta Nevnihal misafirlerini mutlu edecek bir kahvaltı sunuyor. Serpme kahvaltıda özenle seçilmiş peynir, kaymak, tereyağı, bal, reçel, pekmez, yumurta, zeytin, sucuk çeşitleri… Bu tatların yanı sıra mönüden mıhlama, krep, tost çeşitleri, omlet ve patates tava gibi lezzetleri de deneyebilirsiniz. Çocuklarınız için hazırlanmış özel kahvaltı tabağı da mevcut.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok