Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğum gününde tercih edebileceğiniz pasta fikirleri...

Doğum günleri, sosyal hayatımızın en önemli günlerinden. Sosyal medyanın günlük hayatımıza her geçen gün daha da girmesiyle, doğum günleri v...

Doğum günleri, sosyal hayatımızın en önemli günlerinden. Sosyal medyanın günlük hayatımıza her geçen gün daha da girmesiyle, doğum günleri ve doğum günü kutlamaları daha da eğlenceli bir hal aldı. Buna bağlık olarak sevdiklerimizin çok mutlu olmalarını istediğimiz gündür doğum günü. Bu doğum günü çok özel olmalı. Harika bir doğum günü için pasta seçiminizde size yardımcı olmak istiyoruz.

Doğum günü kutlamalarının olmazsa olmazıdır doğum günü pastaları. Çeşit çeşit, renk renk ve birbirinden lezzetli. Doğum günü yaklaşanlar için birbirinden özel 5 trend pastayı sizler için derledik.

Aşağıda bahsedeceğimiz pastalarımızın tamamını pastasipariset.com sitemizden temin edebilirsiniz.

1-) Kız çocuk pastaları : Doğum günü kutlayacağınız kişi, kız çocuğu ise çok şanslısınız. Kız çocukları için doğum günü pastası alternatifi o kadar fazla ki. Son zamanların en moda pastaları Lol bebekli ve Unicornlu pastalar. Ayrıca kuğulu pastalar ve prenses pastalarını da tercih edebilirsiniz.

2-) Erkek çocuk pastaları : Eğer erkek çocuk doğum günü kutlayacaksanız, yine alternatifleriniz oldukça fazla. Hayal kahramanları pastaları, yarış arabalı pastalar, takım pastaları erkek çocukları tarafından çok seviliyor ve tercih ediliyor.

3-) Sevdiğiniz kişiye pasta : Çok sevdiğiniz o özel insanın doğum gününü kutlayacaksanız, aile veya çift figürlü pastalar, kalp ve güllü pastalar, kuğulu pastalar tercih edilebilir.

4-) Meslek Figürlü Pastalar : Bu pastalar genelde arkadaş kutlamaları için tercih edilir. Doktor pastası, hostes pastası, Avukat pastası, Öğretmen pastası gibi pek çok pasta çeşidi mevcut.

5-) Taraftar Pastaları : Bu pastalar da genelde, arkadaşlar ve eşler tarafından tercih edilen pastalardandır. Taraftarı olunan takımın renkleri ve figürleri ile hazırlanan doğum günü pastasıdır.
Bunların haricinde, aklınızda olabilecek doğum günü pastası tasarımınızı istediğiniz biçimde hazırlayabiliriz. Yapmanız gereken sadece bizi aramak ve hayalinizdeki doğum günü pastasını bize anlatmak. Hayalinizdeki pasta, profesyonel pasta ustalarımız tarafından hazırlanarak beğeninize sunulacaktır. Butik pasta denilince, pastasipariset.com akla gelir...

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok