Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarda Marina Konsepti

Zamansız tasarımlarıyla mutfak ve sofralara zarafet katan Jumbo, yaza özel hazırladığı marina konseptiyle tatili eve taşıyor. Yaz sezonunda ...

Zamansız tasarımlarıyla mutfak ve sofralara zarafet katan Jumbo, yaza özel hazırladığı marina konseptiyle tatili eve taşıyor.

Yaz sezonunda evlerinde tatil havası yaratmak isteyenler, Jumbo marina ürünleriyle mavi ve beyazın sakinleştirici etkisini sofralarına taşıyor. Yaz sofralarının asilliğini ve zarafetini yansıtacak tabak ve servis takımları ile yemek sohbetleri huzur, dinginlik ve derinlik kazanıyor.

Mavi ve beyazın dansı

Çelik, porselen ve cama hayat veren Jumbo, marina konseptini maviyle bezenmiş çiçek desenleri ve geometrik formlarda tasarladığı ‘Deep Blue’ serisi ile sunuyor. Gold halat motifleri kâse ve tabak modellerinde ahenkli bir uyum yakalanmasını sağlıyor. Yazın tazeliğini simgeleyen çiçekler, mavi ve beyazın mükemmel uyumu ile birleşerek sofralara floral ve çarpıcı bir görünüm kazandırıyor. Tabaklarda yer alan balık motifleri ve halatlar denizin taze kokusunu evinize taşıyor geriye Jumbo Qe5385 ile servis etmek kalıyor.

Zamansız tasarımları niş koleksiyonlarla buluşturan Jumbo, ‘Deep Blue’ serisi ile yaz davetlerinin sofralarına ferah bir dokunuş yapıyor. Marina konseptinde yer verilen katlı servis tabakları ve çay fincanları, fırın kapları, salata kâseleri, kayık ve çukur tabakları yaz sofralarının tamamlayıcısı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe