Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbaharı Yepyeni Lezzetlerle Karşılıyor

İtalyan mutfağının gerçek temsilcilerinden Mezzaluna, yeni menüsü ile misafirlerine farklı deneyimler sunuyor. Executive Şef Fabio Brambilla...

İtalyan mutfağının gerçek temsilcilerinden Mezzaluna, yeni menüsü ile misafirlerine farklı deneyimler sunuyor. Executive Şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menüde, farklı damak taatlarına uygun alternatifler yer alıyor.

İtalyan mutfağının en başarılı adreslerinden Mezzaluna, mevsimsel içerikler ile hazırladığı lezzetler ile menüsünü yeniledi.

Menüsünün başlangıçları arasında bulunan domatesli “Bruschetta” lezzetiyle ön plana çıkarken kremalı mantar çorbası “Porcini” enfes tadıyla içinizi ısıtıyor. Ana yemek olarak sunulan “Calamari Alla Griglia” ızgara kalamar, karışık yeşillikler ve çıtır kabak cipsleriyle servis edilirken, karışık yeşillik, limon, kapari ve domates sos ile harmanlanan “Filetto D’orata Alla Castellammarese” damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor.

Odun fırınında hazırladığı pizzaları ile de her zaman iddialı olan Mezzaluna’nın yeni menüsünde bulunan manda sütü mozzarella, marine patlıcan ve güneşte kurutulmuş domatesli “Partenopea” pizza dikkat çekiyor. Çıtır pizzalar arasında yer alan “Finissima Di Parma” ise parma jambonu, taze yeşillikler ve manda sütü mozzarellanın enfes uyumunu sunuyor.

Menüye yeni eklenen makarnalardan biri olan “Fettuce Alla Boscaiola” kremalı porçini mantar sos ile sunulurken, taze makarnalar arasında yer alan “Scialatielli Al Pesto Di Pomodori Secchi” Napoli usulü hazırlanıp ceviz ve güneşte kurutulmuş domates sos ile lezzetlendiriliyor. Safranlı ve ıspanaklı “Risotto Allo Zafferano Con Spinaci” ise risotto alternatiflerinin en yenisi.

Limonlu sorbe ile servis edilen Amalfi usulü vanilya kremalı ve vişneli tart, “Tarta Amalfitano” ise yemeğine tatlı bir sonla bitirmek isteyenlerin için lezzetli bir seçenek oluyor.

İncirli lezzetler Mezzaluna’nın spesiyal menüsünde

Executive Şef Fabio Brambilla’nın mevsime uygun olarak hazırladığı “Hoş geldin Sonbahar” spesiyal menüsünde ise incirli lezzetlere ver veriyor. Menüde kapari, karışık yeşillik, taze incir ve ton balığı sos ile hazırlanan rozbif “Vitello Tonnato E Fichi”in yanı sıra taze incir ve kestane mantarı salatası ile sunulan “Bresaola Con Insalata Di Fichi E Pretaioli” yer alıyor. Pizza severlere keyifli bir alternatif sunan çıtır pizza; “Finissima Con Insalate, Caprino E Croccante Di Pancetta Di Monzo” keçi peyniri, çıtır dana bacon, yeşillik ve taze incir ile hazırlanıyor. Menünün tatlısı olan taze incir ve bademli tart, “Torta Mandorlata Con Fichi E Gelato Al Cioccolato”, çikolatalı dondurma ile servis ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe