Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çay saatlerinizi renklendirecek tartlar, merengler ve kişler

Özel reçetelerle hazırlanmış sağlıklı pastaları, tartları, kişleri ve ev yapımı çikolataları ile tanınan Art Cafe eşsiz lezzetleri beğeniler...

Özel reçetelerle hazırlanmış sağlıklı pastaları, tartları, kişleri ve ev yapımı çikolataları ile tanınan Art Cafe eşsiz lezzetleri beğenilere sunmaya devam ediyor. Pinoli, Fulmine gibi imza pastalarının yanı sıra Art Cafe, tatlı ve tuzlu seçenekleriyle de sofraları renklendiriyor.

Taze mevsim meyveleriyle hazırlanan limon mereng ve armut mereng ile yoğun meyve tadı damağınızda unutulmaz bir iz bırakıyor. Tatlı ve ekşi dengesini sevenler için frambuazlı tart doğru bir seçim. Art Cafe’nin bir diğer lezzeti Nis, tart üzerinde kayısı, çikolata, mereng ve hindistan cevizi ile bir lezzet şöleni sunuyor.

Yoğun el yapımı çikolata dolgulu tart, çikolatalı tatlı sevenlere hitap eden bir lezzet. Trio ise vişne dolgusu, çikolatası ve ince tart hamuru ile bir diliminde farklı tatları bir arada yaşatıyor. Vivaldi Chopin badem ezmesi ve meyve uyumunun en lezzetli kanıtı.

Sadece tartlarda değil kişlerde de iddiasını sürdüren Art Cafe, ince tart hamuru üzerine ıspanaklı, enginarlı, patlıcanlı ve 3 çeşit peynirle servis edilen kişleriyle çayının yanında tuzlu sevenlere en güzel alternatifi sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe