Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli Bir Hediyelik: Meyve Sepeti

Hayır demekte zorlanacağınız, yalnızca başkaları için değil kendiniz için de sipariş etmek isteyeceğiniz bir hediyelikten bahsedeceğiz bugün...

Hayır demekte zorlanacağınız, yalnızca başkaları için değil kendiniz için de sipariş etmek isteyeceğiniz bir hediyelikten bahsedeceğiz bugün. Büyük küçük yüzlerce farklı tasarım halinde hazırlanan, kimi zaman keklerle kimi zaman da çikolatalar ile tamamlanan meyve dolu sürprizleri konuşacağız… Evet, meyve sepetlerinden bahsediyoruz. Taze meyveler, özel tasarımlar ve leziz çikolatalar bir araya geliyor, sevdikleriniz için hediye olarak seçebileceğiniz sağlıklı bir hediye olarak sizlere sunuluyor.

Her sezon taze meyveler ile hazırlanan, her zevke hitap eden dizaynlar ile oluşturulan meyve sepetleri, son zamanların en trend yenilebilir hediyeleri olarak karşımıza çıkıyor. Kimi zaman bir saksı içerisinde kimi zaman adına yakışır bir sepet içerisinde kimi zaman da özel şekilli bir platform üzerinde hazırlanan bu lezzetli hediyeler, her zevke ve damak tadına uygun yüzlerce farklı tasarım halinde düzenleniyor.

Misafirlerimize ikram etmek için hazırladığımız ya da sipariş ettiğimiz, ofiste gün ortasında atıştırmak için heyecanla beklediğimiz meyve sepetleri, çiçek göndermek istediğiniz her anlarda karşınıza çıkabilecek sağlıklı bir alternatif. Sağlıklı beslenmeyi seven ya da diyette olan sevdiklerinizin doğum günlerinde ev ya da işyerlerine gönderebileceğiniz bu sepetler, yüksek kalorili pastalardan çok daha büyük mutlulukla karşılanıyor. Üstelik paylaşılabilir hediyeler olmaları da cabası. Bu sayede ofise gelen bir meyve sepeti yalnızca sepetin hediye geldiği kişiyi değil, tüm iş arkadaşlarını da memnun ediyor :)

Bu sebeple terfilerin ve yeni iş başlangıçlarının sevilen sürprizlerinden olarak çiçeklerin tahtlarına göz koyuyor meyve sepetleri. Yalnızca bununla da kalmıyor tabii. Geçmiş olsun dileklerinizi iletmek istediğiniz kişiler için seçebileceğiniz daha güzel bir hediye olamaz değil mi? Meyve sepetleri, o gün işe gelemeyen arkadaşınız için gönderebileceğiniz çok tatlı bir geçmiş olsun mesajı içerebilir ve onun moralini hayli yükseltebilir. Anlayacağınız hem bünyesine hem de psikolojisine fayda sağlayabilir. Madem sağlıktan konu açıldı, meyve sepetleri şeker tüketmemesi gereken ancak ara sıra meyve yemeye izni olan sevdikleriniz için de tercih edebileceğiniz sürprizlerden biri olarak onları memnun edebilir.

İşin biraz da romantizm boyutunu ele alalım. Evet, buram buram romantizm kokan meyve sepetleri var. Ancak romantizm yelleri esmeyen, yalnızca güzel bir tasarıma sahip olan meyve sepetleri de oldukça bol. Bu sebeple meyve sepetleri böyle konularda tereddütte olduğunuz anları kurtarabilir. Hoşlandığınız ancak henüz açılamadığınız kişiler için ya da ilişkinin daha başlarında duygusallık seviyesini nerede tutmanız gerektiğine karar veremediğiniz anlarda, sevdiklerinizi gülümsetmek için sipariş edebileceğiniz meyve sepetleri her zaman yüzlerde gülümsemeler yaratıyor. Acaba çiçek göndermem hoşuna gider mi diye tereddüt ettiğiniz kişiler için de ilk akla gelebilecek sürprizlerden biri.

Meyve sepetlerinin farklı tasarımlar halinde hazırlanabilmeleri, kişiye özel olarak seçilebilmesine de imkan sağlıyor. Beyaz çikolata sevenler için hazırlanan ve tüm meyvelerin beyaz çikolatalarla kaplı olduğu tasarımlar olduğu gibi üzerinde dilediğiniz mesajın yer aldığı kurabiyelerin bulunduğu meyve sepetleri de mevcut.

Meyve sepetleri içinde birçok farklı meyve yer alıyor. Kimi sepetlerde çok çeşitli meyveler varken kimi sepetlerde de tek çeşit meyve ile aranjman hazırlanıyor. Tek çeşit meyveler ile hazırlanan aranjmanların en favorisi ise çilekler. Çilekler, rekleri ve şekilleri ile doğrudan ya da çikolatalara batırılarak hazırlanılan aranjmanların en favori meyveleri. Bunun dışında portakal, ananas, kivi, kavun, elma ve üzüm meyve sepetlerinde en çok kullanılan diğer meyvelerden.


Çikolatalar ile buluşan lezzetli meyvelere karşı koyabilmek hayli zor. Meyve sepetleri sadece meyveler ile hazırlanmış olabilir. Bunun yanı sıra truflar veya kekler ile birlikte tasarlanan meyve sepetleri de bulunmakta.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe