Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tütsülenmiş Lezzetler The Populist' te

The Populist, özel pişirme metodu ile hazırladığı tütsülenmiş lezzetleriyle fark yaratmaya devam ediyor. İyi müzik, iyi yemek ve yüzde yüz e...

The Populist, özel pişirme metodu ile hazırladığı tütsülenmiş lezzetleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

İyi müzik, iyi yemek ve yüzde yüz eğlence mottosuyla bomontiada’dan sonra Bebek şubesiyle de şehrin en trend adreslerinden biri olan The Populist, özel smoker fırınında tütsüleme yöntemiyle hazırlanan lezzetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

Menüde özel bir yeri olan tütsülenmiş kırmızı ve beyaz et seçenekleri iştah kabartan sunumlarla akılda kalacak bir tadım deneyimine dönüşüyor. On saat boyunca tütsülenerek pişirilen Dilim Brisket et severlerin favori lezzetleri arasında öne çıkıyor. Tercihe göre tütsülenmiş tavuk eti veya brisket ile hazırlanan Populist Nachos ve Dana Frankfurter Sosis de The Populist’in sevilen yemekleri arasında yer alıyor. Özel pişirme tekniğiyle hazırlanan tütsü aromalı kırmızı ve beyaz et seçenekleri ana yemekler dışında Asya Usulü Tavuk Salatası ve Brisket Et Salatası gibi salata çeşitlerinin de ana malzemesi oluyor.


Menünün imza lezzetleri arasında yer alan Tütsülenmiş Dana Kaburga ve 2-3 kişilik olarak hazırlanan Tütsülenmiş Kuzu Kafes, sıra dışı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenler için özenle hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe