Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Unutmak istemediğiniz her şeyi tebeşirle buzdolabınıza yazmaya ne dersiniz?

Alışveriş listesini, okul ders programını, doktor randevularını, restoran magnetlerini ve unutmak istemediğimiz her şeyi buzdolabı kapağının...

Alışveriş listesini, okul ders programını, doktor randevularını, restoran magnetlerini ve unutmak istemediğimiz her şeyi buzdolabı kapağının üzerine yapıştırırız. Bu sebeple buzdolabının kapağı genelde dağınıktır. Miele, bu konuya şık olduğu kadar pratik bir çözüm sunuyor: "Blackboard Edition" Buzdolabı.

Miele tarafından ilk kez üretilen Blackboard Edition Buzdolabı, beyaz ve siyah renklerde parlak cam yüzeyli kapak tasarımıyla notlarınızı tebeşirle veya keçeli kalemle yazmanızı sağlayan, silinebilen bir yüzey sunuyor. iF Design ödülüne layık görülen ürün, özel kapak tasarımıyla görünür kapı kolları olmadan sadelik yanlısı bir tasarım içeriyor.

Miele’nin yeni iki farklı model olarak ürettiği Blackboard Edition Buzdolabı, iF Designödülüne layık görülen özel tasarımıyla, kapağına tebeşirle veya keçeli kalemle dilediğiniz notu yazma ve kolayca silme imkanı sunuyor. Buzdolabının yanı sıra, dondurucu özelliği de bulunan KFN 29283 D bb modeli ürün, A++ veya A+++ enerji verimliliği sınıfına sahip.

Miele Uluslararası Ev Aletleri Bölümü, Soğutma ve İçecek Hazırlama Ürünleri Baş Ürün Müdürü Verena Pohlmann, "Yüksek enerji verimliliği, zarif görünümler ve akıllı özelliklerin bir araya gelmesi sayesinde, bu modellerin harika bir pazar potansiyeline sahip olacağını öngörüyoruz" dedi.

Parlak beyaz ve siyah renklerde parlak cam yüzey olarak üretilen Blackboard Edition, sade tasarımıyla modern ve son teknoloji mutfaklarla sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor. Görünür kapı kollarının yerine gömme kolların kullanıldığı ürün, kapı üst üste birkaç kez açıldığında bile rahat kullanım garanti ediyor. Miele tarafından ilk kez üretilen ürün, Miele'nin Generation 6000 serisi mutfak aletlerinin tasarımına uygun bir TFT renkli ekran ve dokunmatik kontroller sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe