Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çay Günü fırınlardan çıkan lezzetlerle kutlanır

Yeni bir mevsimin enerjisini iyice hissettiğimiz şu günleri, taze demlenmiş mis gibi bir çay ve yanında birbirinden leziz tatlarla renklendi...

Yeni bir mevsimin enerjisini iyice hissettiğimiz şu günleri, taze demlenmiş mis gibi bir çay ve yanında birbirinden leziz tatlarla renklendirmeye ne dersiniz? Çay Günü’nün de kutlandığı nisan ayında Profilo da, ankastre fırınlarında 3 tepside aynı anda hazırlayabileceğiz birbirinden farklı lezzetlerle çay sohbetlerinizi vazgeçilmez kılacak.

Hayata konfor ve keyif katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ankastre fırınlarıyla çay saatlerinizi tatlandırıyor. Kokuları ve tatları birbirine karışmadan 3 tepside aynı anda hızlıca hazırlayabileceğiniz birbirinden leziz ve farklı ikramlar ile hem çay keyfiniz zenginleşiyor hem de zamandan tasarruf sağlıyorsunuz.

3D sıcak hava dolaşımı, 8 ayrı pişirme ve ön ısıtma programıyla yemek yapmayı keyfe dönüştüren Profilo ankastre setlerinde yer alan fırınlar, teleskobik raf özelliği ile de tepsileri tek elle rahatça öne çekmeye ve çıkarmaya imkan veriyor.

Cam dokunmatik ekran ve gömülebilir düğmeleri ile kullanım kolaylığı sunan ankastre fırınlar *Ecolyse teknolojisiyle sunulan kolay temizleme özelliği sayesinde de iç yüzeyi kendi kendine temizliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok