Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ritten Dünya Piramitleri'nden İlham Alındı

Dünyaca ünlü tasarımcı Sebastian Herkner, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Peribacaları’nın yuvarlak taşlarından ilham alarak Nude için Ecrin...

Dünyaca ünlü tasarımcı Sebastian Herkner, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Peribacaları’nın yuvarlak taşlarından ilham alarak Nude için Ecrin koleksiyonunu tasarladı. Organik görünümlü haznelerin, petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerinde pop-up kapaklarla bütünleştiği Ecrin saklama ürünleri, neşeli görünümleri ile dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü Alman tasarımcı Sebastian Herkner, farklı kültürleri sentezlediği, yeni teknolojileri geleneksel zanaatlarla harmanladığı ve malzemelerin çok yönlü güzelliklerine vurgu yapan tasarımlarıyla tanınıyor. Öğrencilik yıllarında Londra’da ünlü modacı Stella McCartney’nin yanında staj yapan Herkner, eşsiz tasarım anlayışını, kullandığı materyallere, renklere, yapılara ve dokulara yansıtıyor.

İç mekanlar, sergiler ve müzeler için de tasarım çalışmaları yapan Sebastian Herkner’in Nude için tasarladığı Ecrin koleksiyonu, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Dünya Piramitleri’nden esinleniyor. “Yuvarlak bir taşı organik bir zemin üzerinde dengeleme fikri beni çok heycanlandırdı ve üzerinde taş benzeri bir kapak olan saklama koleksiyonu hazırlamama yol açtı.

Tasarımın kapakları, tıpkı nehir taşları gibi pürüzsüz görünüyor” diyen Herkner, kapakların hafifliğinin kalın camdan, el yapımı üretilen haznelerle kontrast oluşturduğuna da dikkat çekiyor. Petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerindeki pop-up kapakların organik görünümlü haznelerle buluştuğu Ecrin koleksiyonu, üç boy saklama kaplarından oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe