Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pizzanın En İddialı Adresi

İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Mezzaluna, odun fırınında hazırladığı birbirinden lezzetli pizzalarla misafirlerine enfes lezzetl...

İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Mezzaluna, odun fırınında hazırladığı birbirinden lezzetli pizzalarla misafirlerine enfes lezzetler sunuyor. 

Executive Şef Fabio Brambilla ve ekibinin hazırladığı pizzalar arasında klasik pizzaların yanı sıra kapalı, yarı kapalı, çıtır ve Napoli usulü pizzalar yer alıyor.

Pizza çeşitleriyle misafirlerine birçok seçenek sunan Mezzaluna’da patlıcan, mısır, keçi peyniri, mozzarella ve domates sos ile hazırlanan “Annarella” tadıyla ön plana çıkarken ince bonfile dilimleri, domates, roka, kekik, sarımsak, parmesan, mozzarella ve domates sos ile hazırlanan “Robespierre” hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Mezzaluna’nın hem geleneksel hem de modern reçetelerden oluşturduğu menüde yer alan yarı kapalı pizza “Calzone Con Portobello”, kestane mantarı, parmesan, roka, mozzarella ve domates sosuyla farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor. Napoli usulü hazırlanan “Partenopea” ise manda sütü mozzarella, marine patlıcan ve güneşte kurutulmuş domatesin enfes uyumunu masanıza getiriyor. Fırınlanmış taze mevsim sebzeleri, mozzarella ve domates sos ile hazırlanan “Panuozzo Giardiniera”, kapalı pizzalar arasında lezzetiyle öne çıkıyor.

İtalyan mutfağı tutkunlarının vazgeçemediği çıtır pizzalardan “Finissima Di Parma” parma jambonu, roka ve manda sütü mozzarella ile hazırlanıyor, Mezzaluna misafirlerinin favorileri arasında yer alıyor.

Misafirlerine mevsimsel lezzetlerle hazırladığı menünün yanı sıra sıcak ve samimi bir atmosfer sunan Mezzaluna, günün her saatinde şehrin keyif noktası oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok