Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evdeki Yükünüzü Hafifleten Küçük Ev Aletlerini Nasıl Seçmelisiniz?

Küçük ev aletleri, kısa sürede pratik ev işlerinizi yapmanıza yardımcı olan sevimli eşyalardır. Kimi zaman cezvede onca zamanda hazırlamaya ...

Küçük ev aletleri, kısa sürede pratik ev işlerinizi yapmanıza yardımcı olan sevimli eşyalardır. Kimi zaman cezvede onca zamanda hazırlamaya çalıştığınız kahvenizi, kahve makinesinde birkaç dakikada servise hazır hale getirebilirsiniz. Ya da onca karıştırılmayı bekleyen malzemeyi birkaç saniyede blender yardımı ile karıştırabilirsiniz. Çay demleme için yeterince vaktiniz ve sabrınız yoksa, çay makinesi ile harikalar yaratabilirsiniz. İşte bu eğlenceli ve pratik eşyaların kullanımı ile zamandan tasarruf edebilir, işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Peki ya küçük ev aletleri için doğru seçim yapmanın da bir o kadar önemli olduğunun farkında mısınız? Bütçenize en uygununu seçerken, aslında birçok şeyi göz ardı ettiğinizin farkında mısınız? Öyleyse size hem fiyatları hem de performansları ile göz dolduran küçük ev aletlerini takdim edelim…

Blender Sizin İçin Çok Şey Demekse

Küçük ev aletleri denince akla ilk gelen eşyalardan olan blender, güçlü karıştırma ve çırpma etkisi ile işinizi kolaylaştırıyor. Çorbalardan tutun da, salatalara; yemek hazırlanışından tutun da hamur işlemlerine değin onlarca işlem için işinize yarar. En lezzetli yemekleri servis etmek için sabırsızlanmakta haklısınız. Blender seçerken hızına dikkat etmeniz çok önemlidir. Özellikle 600 ila 1000 Watt arası seçmeniz, çok büyük avantaj sağlayacaktır.

El Mikseri: Mutfakta Pratikliğin Dehası

El mikserleri, küçük ev aletleri setini tamamlamak isteyenlerin tercih ettiği eşyalardan biri. Çırpma gücü yüksek, hız kademesi ayarlı, pratik kullanıma sahip ve ergonomik tutacak başlıklı seçimleri yaparak, daha mükemmel bir seçim yapabilirsiniz. Genelde mikserler, tek başlık olarak satılmasına rağmen, yedek başlıklı ve 3 farklı karıştırma haznesi olan seçenekleri tercih edebilirsiniz. El mikseri seçerken, farklı hız seçeneklerine sahip olan modelleri seçmeniz yararınıza olacaktır. Çünkü her ürün farklı yoğunluklarda olabilir ve bunun için farklı hız ayarlamaları gerekebilir.

Ütü: Her Evin Olmazsa Olmazı

Tüm evlerin olmazsa olmazlarından ütüler, örtülerinizden tutun da elbiselerinize, çarşaftan tutun da perdelerinize kadar tüm eşyaları kırışıklıktan kurtarmanıza yarar. Kullanımı eğlenceli bu küçük ev aletleri için göz ardı etmemeniz gereken en önemli şey, hiç kuşkusuz, işlevsel ve ergonomik olmasıdır. Özellikle buhar kazanının ayarlanabilmesi ve kolay kullanıma uygun olması önemlidir. Ütü seçerken 2000 Watt üzeri seçenekleri değerlendirebilirsiniz, bu sayede en zorlu giysileri dahi ütüleyebilirsiniz. Aynı zamanda seramik gibi güçlü tabanlara sahip dayanıklı ütü tercihi, size avantaj sağlayacaktır.

Elektrikli Süpürgeler İle Tozu Kiri Yok Edin!

Elektrikli süpürge almak üzereyseniz tüm alanlara uygun başlıklı, pratik kullanıma uygun, ultra çekiş güçlü, programlanabilir ve ultra sessiz seçenekleri tercih edebilirsiniz. Yüksek performans ve düşük enerji tüketimine sahip elektrikli süpürgeleri size her daim fayda sağlar. Ultra emiş gücüne sahip ve enerji tasarrufu sağlamanıza yarayacak çeşitlere yönelebilirsiniz. Evde bir bebeğiniz ya da evcil hayvanınız varsa, alerjenlerle özel mücadele eden süpürgelere yönelmelisiniz.

Kahve Makineleri İle Misafirlerinizi En İyi Şekilde Ağırlayın

Ansızın gelen misafirlerinize en mükemmel deneyimi yaşatmanızı sağlayacak, küçük ev aletleri içinde en pratik olanlardan biri de kahve makineleri. Misafirleriniz geldiğinde tedirgin olmaya ve acaba ne hazırlasam diye kara kara düşünmeyeceksiniz. Çünkü elinizin altında küçük ev aletlerinin kahramanı kahve makineleri var. Türk kahvesinden espresso'ya, latte'den cappuccino'ya değin onlarca kahveyi, bu şık makinelerle yapabilirsiniz. Üstelik sadece birkaç saniyede. Kahve makinesi seçerken, bar basıncı aralığına dikkat edin. Bar basıncı, özellikle süt ve krema gibi eklemek istediğiniz maddelerin, kararında hazırlanmasını sağlar. Bu yüzden özellikle 15-19 bar basıncı ayarını göz önünde bulundurmanız avantajlı olacaktır.

Çay Makinesi İle Her Daim Çay Keyfi

Çay tiryakisiyseniz, bir çay makinesi almanızın tam zamanı. Dilediğiniz saatte bu küçük ev aletleri, emrinize amade. Sadece su ve çayı, uygun haznelere koyun, programı tıklayın ve gerisini bu makinenin sihirli ellerine bırakın. Harika el yapımı tadında çaylar birkaç dakikada hazır. Misafirleriniz bu işe bayılacak. Çay makinesi alırken, 1600-2000 Watt değerlerinde olmasına özen gösterin. Bu sayede, daha az süre beklemek zorunda kalırsınız.

Aradığınız tüm küçük ev aletleri için Koçtaş'a göz atabilirsiniz. İhtiyacınız olan ya da olabilecek tüm küçük ev aletleri çeşitlerini detaylıca inceleyebilir ve dilediğinizi sepete ekleyerek ürünlerinize Koçtaş güvencesiyle kısa sürede sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok