Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Truva Kahvenin Yanına da Tatlıya da Yakışır

Camın yenilikçi markası LAV, Türk kahvesi sevenlerin keyfini Truva Kahve Yanı Su Bardağı ile tamamlıyor.  Zarafetiyle göze çarpan Truva, sad...

Camın yenilikçi markası LAV, Türk kahvesi sevenlerin keyfini Truva Kahve Yanı Su Bardağı ile tamamlıyor. 

Zarafetiyle göze çarpan Truva, sadece kahve yanında değil farklı içeceklerin ve hatta tatlıların sunumlarında da keyifle kullanılabiliyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, Truva Kahve Yanı Su Bardağı ile 40 yıllık hatırı olan Türk kahvesinin en zarif eşlikçisi oluyor. Estetik, modern ve yenilikçi tasarımıyla göz alan Truva Kahve Yanı Su Bardağı, kahvenizi şık bir şekilde sunmanız için ilham veriyor.

Sadece kahvenin yanında değil farklı içecekler için de kullanılabilen Truva Kahve Yanı Su Bardağı, kokteyller, davetler gibi etkinliklerde birbirinden farklı atıştırmalıklar ya da tatlıları en şık haliyle sunmanızı imkan veriyor.

Küçük porsiyonlarla, gün içinde tatlı krizlerini kalori hesabı yapmadan bastırmak ama yediklerinden keyif almak isteyenler için muhteşem bir çözüm sunan Truva Kahve Yanı Su Bardağı, gerisini hayal gücünüze bırakıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok