Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Düğün mevsimi yaklaşıyor

EN MUTLU GÜNÜNÜZ HAFIZ MUSTAFA PASTALARI İLE TATLANIYOR Tatlı severlere birbirinden eşsiz lezzetler sunan Hafız Mustafa, bahar aylarının gel...

EN MUTLU GÜNÜNÜZ HAFIZ MUSTAFA PASTALARI İLE TATLANIYOR

Tatlı severlere birbirinden eşsiz lezzetler sunan Hafız Mustafa, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yoğunlaşan düğün ve nişanlar için özel ürettiği pastalarıyla adından söz ettiriyor. Günlük, taze ve yapay madde içermeyen iç malzemeleriyle Hafız Mustafa’nın kendisinin hazırladığı pastalar, en güzel günlerin en tatlı lezzeti olarak damaklarda derin bir iz bırakıyor.

Düğünlerin hafızalardan silinmeyecek en tatlı detaylarından biri de hiç şüphesiz düğün pastalarıdır. Tüm misafirlerin ilgi odağına yerleşen düğün pastaları, görüntüsü ile tüm davetlileri heyecanlandırırken lezzeti ile de dillerden düşmeyecek bir tat sunmakta. 150 yılı aşkın geçmişini günümüzün modern çizgisi ile birleştirse de gelenekselci yapısından asla vazgeçmeyen Hafız Mustafa, tüm ürünlerinde olduğu gibi düğün pastalarında da misafirlerine özenle en kaliteli hizmeti vermeye devam ediyor. Bu çerçeveden bakıldığında, sayısız lezzetin bir arada sunulduğu Hafız Mustafa, özel günlerinde de lezzet severleri yalnız bırakmıyor.

Hafız Mustafa pastalarında, görsellik kadar sağlık da planda tutulmaktadır

Her daim üretiminde gıda boyasından kaçınan Hafız Mustafa, düğün pastalarında da bu prensibinden uzaklaşmayarak renklendirme için doğal bitki kökü kullanmaktadır. Glikoz yerine ise şeker pancarını tercih eden Hafız Mustafa, taze meyveler ve meyve özlerinden oluşan lezzetlerini beyaz çikolatanın eşsiz lezzeti ile birleştirerek düğün pastalarında görsellik kadar sağlığa da ne denli özen gösterdiğinin mesajını veriyor.

En güzel günlerin, en tatlı lezzeti

Hem sütlü tatlı hem de pasta sevenlerin çok beğeneceği Hafız Mustafa düğün pastalarının sırrı ise yine ustalarının marifetli ellerinde gizli. Kekin üzerindeki akışkan beyaz çikolata ve ev yapımı kremanın eşsiz lezzeti, tatlıyı dilimledikten sonra akışkan kremasının yanlardan hafifçe akması ve ortaya çıkan enfes görünüm, yemekte sadece lezzete değil sunuma da önem verenleri mutlu ediyor.

Hafız Mustafa, düğününün detaylarında ahenk isteyen ve bir düğün teması olanlar için söz konusu konsepte uygun pastalar da tasarlıyor. Günlük, taze ve yapay madde içermeyen malzemeleriyle Hafız Mustafa’nın kendisinin hazırladığı pastalar en güzel günlerin en tatlı lezzeti olarak damaklarda derin bir iz bırakıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe