Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’nin en popüler 100 lezzeti listesine girdi

Ülkemizin topraklarından gelen lezzetleri dondurma ile buluşturan Serez Dondurmacısı, Türkiye’nin en popüler 100 lezzeti listesinde yerini a...

Ülkemizin topraklarından gelen lezzetleri dondurma ile buluşturan Serez Dondurmacısı, Türkiye’nin en popüler 100 lezzeti listesinde yerini aldı. 

Yiyecek ve içeceklerin dünya atlası olarak nitelendirilen TasteAtlas kullanıcılarının oylarıyla belirlediği Türkiye’nin en popüler 100 lezzeti listesi güncellendi. Dondurma üretiminde her zaman en taze ve en doğal hammaddeleri kullanan Serez Dondurmacısı, en beğenilen lezzetlerden biri olarak listeye girdi.

Yeni Nesil Dondurmacılığın öncüsü Serez Dondurmacısı, her dondurmayı yeniden işlenen sanat eseri olarak nitelendirerek dondurmayı oluşturan her bir bileşeni özenle teste tabi tutup içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan hammaddeleri üretimine dahil ediyor. Tüm dondurma çeşitleri için kendine has formüller kullanan Serez Dondurmacısı, dondurma tutkunlarına dört mevsim taze, doğal, lezzetli ve besleyici dondurmalar sunuyor.

Ülkemizin dört bir yanında organik tarım yapan çiftliklerden temin ettiği hammaddelerle dondurmayı yeniden yorumlayan Serez Dondurmacısı, ezber bozan lezzetleriyle TasteAtlas kullanıcılarının da dikkati çekiyor. TasteAtlas kullanıcıların puanlamalarıyla belirlenen Türkiye’nin en popüler 100 lezzeti listesinin dondurma kategorisinde yerini alan Serez Dondurmacısı, sütlü, sütsüz, sorbe, gurme, yoğurtlu, şekersiz, yıldızlı ve yüksek proteinli olmak üzere sekiz kategoride 40 ayrı dondurma çeşidiyle dondurma severleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe