Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gün batımının bütün renklerini Özdere sahilinde görebilirsiniz

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı olan Özdemir bölgesi, Ege denizine kıyısı ve yeşil ormanları ile sizi büyüleyebilir. Büyük şehrin kalabalığ...

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı olan Özdemir bölgesi, Ege denizine kıyısı ve yeşil ormanları ile sizi büyüleyebilir. Büyük şehrin kalabalığından ve stresinden uzaklaşmak, rahat bir tatil yapmak için mükemmel seçim olabilir. Burada tatil yaptığınızda dinlenerek adeta yeniden doğmuş gibi olabilirsiniz.

Bölgede konaklayabileceğiniz sayısız seçenek bulunuyor. Özdere Otelleri rahat bir şekilde konaklamanızı sağlarken bölgenin tadını çıkarabileceğiniz mekanlara da yakın bir şekilde konumlanıyor. Tatil ihtiyacı deniz- kum- güneş olanlar bu otellerde konaklarken Çukuraltı Plajı, Maydanoz Koyu gibi birbirinden güzel sahillerde vakit geçirebilirsiniz. Ege’nin serin sularında dilediğiniz gibi yüzebilir yazın sıcaklığından uzaklaşabilirsiniz. Yumuşacık kumlarında saatlerce güneşlenerek güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Özdemir’de konaklıyorsanız mutlaka akşam vaktinde sahil şeridinde bulunmanız gerekiyor.

Güneşin batışını buradan izleyerek tatilinize romantik anlar ekleyebilirsiniz. Gün batımında dakikalar ilerledikçe gökyüzünün değişen rengine hayran kalacaksınız. Kendinizi hafif rüzgarın serinliğine bırakarak huzura kavuşabilirsiniz. Sandalyelerinizi alarak gelebileceğiniz bu sahilde soğuk içeceğinizi yudumlarken sevdiklerinizle hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Dilerseniz sahil şeridinde uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Özdere’ye geldiğinizde sizi bekleyen güzellikler gün batımı ile kalmıyor. Özdere’nin mandalina bahçelerini ziyaret edebilir, kurulan pazarlardan organik ürünler alabilirsiniz. Eğer festival döneminde Özdere’de bulunuyorsanız, festival kapsamında düzenlenen açıkhava konserlerine katılabilir, halk oyunları gösterilerini seyredebilirsiniz. Kısacası tatil için geldiğiniz Özdere’de sizi romantik anlar ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe