Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evinizi hijyen tutmak için en iyi 5 temizlik malzeme önerisi

Evde temizlik yapmak için farklı temizlik malzemeleri kullanabilirsiniz. İster cam temizliğinde isterseniz yüzey temizliklerinde kullanabile...

Evde temizlik yapmak için farklı temizlik malzemeleri kullanabilirsiniz. İster cam temizliğinde isterseniz yüzey temizliklerinde kullanabileceğiniz bu malzemeleri sizin için hazırladık. İşte evinizi hijyen tutacak 5 temizlik malzemesi:


1. Cif Amonyaklı Yüzey Temizleyici Krem

Yeni formülü ile yüzeylerdeki kiri ve izi kolay bir şekilde çıkaran Cif Amonyaklı Yüzey Temizleyici Krem kolay uygulanabilir bir temizlik ürünüdür. Yüzeye bir kaç damla damlatarak bu ürünü kullanabilirsiniz.


2. Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti

Temizlik ürünleri arasında bulunan Vileda Turbo Pedallı Temizlik Seti ile dilediğiniz zaman yüzey temizliği yapabilirsiniz. Pedal sayesinde pas pas hızlı bir şekilde kurutulur. ve suyu sıkılır. Böylelikle fazla bir enerji harcamadan sizlere temizlik yapma fırsatı sunar.

3. Scotch Brite Q600 Silsüpür

Paspas yapmak için Scotch Brite Q600’i kullanabilirsiniz. Yğzey tozlarını, kiri ve lekeyi alan bu ürün pratik kullanım özelliğine sahiptir. Ayrıca uzun sapı ile en uc noktaları temizleyebilirsiniz.

4. Porçöz Pas-Kireç Çözücü

Mutfakta yer alan eşyalar zamanla kireçlenebilir. Bu durumda Porçöz Pas-Kireç Çözücü’den faydalanabilirsiniz. Porçöz, güçlü yapısı ile kireçleri söküp atar. Böylelikle sizlere daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sağlar.


5. Marc Floral Yüzey Temizleyicisi

Yüzey temizleyicisi olan Marc ile evde istenmeyen kötü kokulardan kurtulabilirsiniz. Yoğun formülü ile lekeleri anında çıkartan Marc, yüzeyde parlaklık sağlar. Ayrıca ahşap yüzeylere de uygulanabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe