Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zamansız Karo Seramiğin Öncüsü: VitrA

Dış ve iç zemin kaplamasının açık ara lideri VitrA, organik formlar, saf dokunuşlar ve ince çizgiler sunuyor. Farklı zevklere ve ihtiyaçlara...

Dış ve iç zemin kaplamasının açık ara lideri VitrA, organik formlar, saf dokunuşlar ve ince çizgiler sunuyor. Farklı zevklere ve ihtiyaçlara özgü koleksiyonları alıcılar ile buluşturan VitrA, eşsiz tasarımlara sahip karo seramik ürünleri yeniden gözde hale getiriyor.

Özgün ve Modern Karo Seramikler VitrA'da

Yenilik ve teknolojiyi buluşturan trendleri yakından takip eden VitrA, karo seramik ürünleri ile yeniden farkını ortaya koyuyor. VitrA, zeminden duvara her yüzeyde dinamizm ve enerjinin göstergesi olan sıra dışı karo seramikleri geniş renk ve desen yelpazesi ile sizlere sunuyor. VitrA, enerjisi yüksek yaşam alanları ile kendi tarzınızı yeniden yorumlamanızı sağlıyor.

Hayatın sorumlulukları ve kalabalığı doğaya dönüş ve sadelik ihtiyacını ortaya çıkarıyor. VitrA, akılcı ve fonksiyonel çözümleri, sadeliği zarafetle birleştiren tasarımları ile tam da ihtiyacınıza yönelik koleksiyonlar sunuyor. Vitra, tasarımları ile hayatınızı kolaylaştırırken aynı zamanda yaşamınıza şıklığın ve zamansızlığın izlerini bırakmayı hedefliyor. İhtiyaca yönelik modüler çözümleri estetik dokunuşlar ile buluşturan tasarımlar, farklı seriler sunuyor. Banyonuza uygun, fonksiyonel ve yalın tasarımları seçmenize olanak sağlayan ürün çeşitliliği sayesinde size sadece seçiminizi yapmak ve zamansız şıklığın tadını çıkarmak kalıyor. İddiasını sadeliğinden alan tasarımlar, farklı tarzlara uyum sağlayan çizgileriyle şık mekanların gizli kahramanı oluyor. Doğadan ilham alan seramik modelleri, uzun süre yeniliğini koruyacak renk ve dokuları ile iç ve dış mekanlara huzuru ve sükuneti taşımanızı sağlıyor.

Şık ve Sıcak Karo Seramikler VitrA'da

Evleri keyifli ve sıcak yuvalara çevirmenin yolu, doğru renk ve dokuları bir araya getirmekten geçiyor. Geleneksel ve modern çizgileri doğanın eşsiz yüzeyleri ile birleştiren Vitra mutfak seramikleri, evinizi sıcak ve ışık saçan bir mekana dönüştürüyor.

Tasarımın Çekiciliği Ayrıntılarda Gizlidir: retromix Koleksiyonu

Minimalist tasarımlar yaşam alanlarına modern dokunuşlar katar. Siyah ve beyaz tonlarındaki klasik mermerin çağdaş yorumuyla yeniden şekillenen seramik serisi: retromix koleksiyonu! Bu sıra dışı koleksiyon minimal formların estetik tasarımlarla buluşması ile ortaya çıkıyor. retromix serisi, geometrik desenleri pratik bir kullanım olanağı ile birleştiriyor. 10x10 ve 10x15 ebatlı kare sistem yapısıyla üretilen retromix, retro desenleri tezgah arası seramik gibi dar alanlara taşıyor. Desenlerin büyüleyici derinliğini uygulama kolaylığı ile mutfağınıza taşıyor. Geleneksel motifleri modern dokunuşlarla sunan retromix koleksiyonu ile banyonuzu, evinizin iç zemini, mutfağınızın tezgah arasını döşetebilirsiniz. Bu karo seramik modelleri ile özgün tasarıma sahip modern bir dekorasyona imzanızı atabilirsiniz.

Her Eve Uyum Sağlayabilen Karo Seramikler: Miniworx Koleksiyonu

VitrA'ya özgü döşeme modeli ile üretilen miniworx, temel karo renkleri ile her tarz evde kendine yer bulabiliyor. Beyazlığın saflığını, altının zarafetini, kremin yalınlığı ve siyahın asilliğini mutfak karosu modellerine taşıyan miniworx koleksiyonu sadeliğin büyüleyiciliğini sizler ile buluşturuyor. İster mat karo seramikleri isterseniz parlak karo seramiklerini tercih edebilir, küçük dokunuşlar ile mutfağınızın tasarımına estetik bir hareket kazandırabilirsiniz.

Mutfağınıza En Uygun VitrA Karo Seramiği 2 Adımda Seçebilirsiniz!

1. Adım: Desen ve renk seçiminizi doğru belirlemeli, tarzınızı VitrA ile yansıtmalısınız. Mutfak dekorasyonunuzu bütünleyen VitrA ürünleri ile mutfak dolabı ve mutfak tezgahı ile şık bir uyum yakalayan doğru renk kombinasyonları ile sıra dışı tasarıma sahip bir mutfak edinebilirsiniz.

2. Adım: Seçtiğiniz seramiğin döşeneceği alanı iyi belirlemelisiniz. Sağlam malzeme ile üretilen uzun ömürlü estetik karo seramikleri ister mutfak tezgah arası seramik olarak döşeyebilir, isterseniz de mutfağınızın tüm yüzeylerinde bu seramiği kullanabilirsiniz.

Siz de hayalinizdeki banyoya VitrA ile kavuşabilirsiniz! Tek yapmanız gereken vitra.com.tr'yi ziyaret etmek ve en yakın VitrA mağazasına uğramak!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe