Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Karaköy Güllüoğlu’ndan içinizi ısıtacak bir lezzet: Kış Baklavası

Sezonun en sevilen lezzeti Kış Baklavası, yeniden hizmetinizde! Portakal, limon ve greyfurt meyveleri ile lezzetlendirilmiş baklava dilimler...

Karaköy Güllüoğlu’ndan içinizi ısıtacak bir lezzet: Kış Baklavası
Sezonun en sevilen lezzeti Kış Baklavası, yeniden hizmetinizde!

Portakal, limon ve greyfurt meyveleri ile lezzetlendirilmiş baklava dilimlerinin, tarçın ve zencefil ile aromalandırıldığını düşünün. Hayali bile aklınızı başınızdan alıyor değil mi?

Mevsime özel hazırlanan lezzetlerden Kış Baklavası ile içiniz ısıtıp hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olun. 1843’ten bugüne uzanan köklü geleneğini her dönem yenilenerek koruyan Karaköy Güllüoğlu, sezonun en sevilen lezzeti ile yeniden karşınızda. 

İstanbul’un kalbinde, Karaköy’de konumlanan mağazasıyla hizmet veren Karaköy Güllüoğlu, tarihe tanıklık etmeye ve geleneksel baklavanın en leziz örneklerini sunmaya devam ederken, gelişen çağa ve değişen ihtiyaçlara da ayak uyduruyor. 

Soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor

İstanbul’da ilk fırınlı baklavacı dükkanı olarak hizmete başlayan Karaköy Güllüoğlu, yıllar boyu süren serüvenine yepyeni lezzetler ekleyerek devam ediyor. Geleneksel baklavayı, her dönem farklı seçenekler eşliğinde sunan marka, mevsime özel hazırladığı Kış Baklavası ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya hazır. Karanfil, zencefil, tarçın ve çeşitli turunçgiller ile lezzetlendirilen bu eşsiz tat, soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı

Ar-ge ekibinin kapsamlı araştırmaları ışığında, kış mevsimine en uygun olan bitki ve meyvelerin, geleneksel baklavayla buluşması sonucunda ortaya çıkan bu eşsiz lezzet, içeriği sayesinde vücut direncini arttırarak bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı bir özelliğe de sahip.

Mevsiminde toplanan taze malzemeler

10 kat hamur kullanılarak yapılan Kış Baklavası ile Türk damak lezzetine uygun bir seçenek sunan Karaköy Güllüoğlu, baklavanın iç dolgusunda Tokat ve Giresun yörelerinden temin edilen süt cevizin yanı sıra, Akdeniz Bölgesi’nde, mevsiminde yetiştirilmiş portakal kabuğu rendesi ve toz tarçın kullanıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe