Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Geleneksel Sefer Tasının Yeni Yorumu: Elektrikli Sefer Tası

Sefer tasında ev yemeği yemek, kimileri için zorunluluk iken kimileri için de sağlıklı beslenmenin ilk adımıdır. İş, güç, okul derken hayatı...

Sefer tasında ev yemeği yemek, kimileri için zorunluluk iken kimileri için de sağlıklı beslenmenin ilk adımıdır. İş, güç, okul derken hayatımızın büyük bölümü evin dışında geçiyor. Bu nedenle de çoğu kişi sabah, öğle ve akşam yemeklerini evde yiyemiyor. Özellikle çalışan ve iş yerinde ev yemeği yemek isteyenler için ideal kullanıma sahip olan sefer tasları, günümüzde yeniden yorumlanıyor.

Elektrikli mutfak aletleri sektörüne baktığımızda birçok markanın sefer tası üretimi yaptığını görüyoruz. Özellik, tasarım, fiyat ve kalite olarak değişkenlik gösteren ürünler arasında en doğru seçimi yapmamız gerekiyor. Seçimi kolaylaştırmak ve hangi ürünün ihtiyaca uygun olduğunu belirlemek için birkaç püf noktaya değinmekte fayda var. Marka ve model araştırmanızda yardımcı olmak adına bugün Arzum elektrikli sefer tası özellikleri ve kullanımını inceleyeceğiz. Sefer tası modelleri ve sefer tası fiyatları araştırması yapanlar için bu yazının destekleyici olacağını düşünüyoruz.

Arzum Elektrikli Sefer Tası Özellikleri ve Kullanım Alanı

Bir ürünün nasıl ve nerelerde kullanıldığı herkes için merak uyandıran aşamadır. Bu nedenle Arzum sefer tası özellikleri incelemesinde ilk araştırmamızı bu yönde yaptık. Modern ve çok amaçlı kullanım sunan sefer tası modelleri dilediğiniz her yerde kullanıma hazır oluyor. Sefer tası ürün içeriğinde ölçü kabı, yemek kapları ve kapakları, vakum aparatı, yumurta haşlama haznesi, ısıtma haznesi ve taşıma çantası yer alıyor. Yumurta haşlama ve buharda pişirme özellikleri sayesinde de mutfağa veya ek araç-gerece ihtiyaç olmadan gıda pişirme işlemini de gerçekleştirmenize imkan veriyor. İsterseniz evinizde yemeklerinizi hazırlayıp vakumlayın ve yanınıza alın isterseniz de tüm aksesuarları ile birlikte sefer tasınızı yanınızda taşıyın. İş yeri, okul, yolculuklar, geziler ve aklınıza gelebilecek her etkinlikte sağlıklı yemek tüketimi yapabilirsiniz.

Pişirme, Isıtma ve Haşlama İşlevleri

Geleneksel sefer tası modelleri, sadece taşıma görevini gerçekleştirirken elektrikli taslar pişirme, haşlama ve ısıtma işlevlerini de sunuyor. 3 çeşit yemek taşımanıza imkan veren Arzum sefer tası, kapasitesi ve tasarımıyla da cezbediyor. 1.65 litrelik hacim sunan ürün, 270w güç harcıyor. Paslanmaz çelik kaplar uzun süreli kullanım vadediyor. İç içe geçirerek alandan tasarruf sağlayan tasarımı ve uygun sefer tası fiyatları ile herkesin ilgisini çeken bu ürün, pilav pişirme ve yumurta haşlama işlemlerini çok daha kolay kılıyor.
Hızlı ve pratik pilav pişirme işlevi için kişi sayısına göre pirinç miktarını belirleyin. Cihazın pilav için maksimum pirinç kapasitesi 400 gr ve bu da ortalama 5,6 kişilik pilava tekabül ediyor. Pirincin içine koyacağınız su miktarı ve pişirme için gövdeye ekleyeceğiniz su miktarı, kullanma kılavuzunda ayrıntılı olarak belirtilmiş. Yapa yapa eliniz bu miktarlara alışıyor zaten. Yumurta pişirmek daha da pratik. 4 adete kadar yumurta haşlayabilyorsunuz. En önemli kısım ise yumurtanın haşlanma süresini ayarlayabilirsiniz. Yani rafadan, kayısı veya çok pişmiş yumurta sürelerini belirlemeniz yeterli. Fiyat, kalite ve performans olarak aradığınız tüm özelliklere sahip sefer tasına Arzum kalitesiyle ulaşmak için online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok