Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tarzınızı Yansıtan Yemek Masası Takımları

Yataş Grup bünyesinde yer alan Enza Home, yaşam tarzınıza ve zevklerinize uygun yemek masası seçeneklerini farklı model alternatifleriyle si...

Yataş Grup bünyesinde yer alan Enza Home, yaşam tarzınıza ve zevklerinize uygun yemek masası seçeneklerini farklı model alternatifleriyle size sunuyor. Modern, klasik, sade, lüks ve özgün tasarımlar içeren Enza Home’da, size hitap eden modeli bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Zarif ve işlevsel tasarımlı konsollar, vitrinler, doğal kaplama yüzeyli yemek masaları ve şık aksesuarlardan oluşan yemek masası takımları ile evinize yeni bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Yemek odasını, kendi tarzını yansıtarak dekore etmek isteyenler için en doğru adres olan Enza Home, kişiliğinizi ve zevkinizi vurgulayan parçaları tek tek seçerek takımınızı oluşturmanıza yardımcı oluyor. Açılır ve sabit yemek masalarını farklı konseptlerde seçebileceğiniz sandalye modelleri ile bütünleyebilirsiniz. Konsollarınızı farklı formlar taşıyan aynalar veya üst dolap seçenekleriyle tamamlayabilirsiniz. Estetik duruşa ve geometrik vurgulara sahip modern tasarımlı yenilikçi yemek masası takımları Enza’da sizleri bekliyor.

Modern Tasarımlı Yemek Masası Seçenekleri ile Yenilenin

Yaşam alanlarınızda yenilikçi tasarımlar tercih ederseniz evinizin ambiyansını kolayca değiştirebilirsiniz. Modern yemek masası modelleriyle enerjisi yüksek çağdaş bir yemek odası konseptine sahip olmanız mümkün. Ahşabın sıcak dokusunun doğal ceviz rengi ile bütünlediği modern tasarımlı Raum yemek masasını düşünebilirsiniz. İki farklı ölçü detayı sunan açılır ve sabit masa seçenekli model sayesinde ihtiyacınızı rahatça karşılayabilirsiniz. Kusursuz işçilik ile tasarlanan ürün, Enza’ya özgü kenar bitiş uygulamaları içeriyor. Raum koleksiyonuna ait oval hatlı sandalyeler, konsol ve vitrin tasarımları ise göz alıcı detaylar sunuyor. Modern tasarımlı Valente koleksiyonunun yemek masalarını da tercih edebilirsiniz. Şık, modern, zarif ve çağdaş tasarımlı yemek masası takımları ile yaşam alanınıza farklı bir konsept kazandırabilirsiniz.


Ahşabın Doğallığını Yansıtan Retro Tasarımlara Yer Açın

Her dönemin gözdesi olan Retro tasarımlar geometrik çizgilerle birleşiyor ve şık bir konsept oluşturuyor. Yemek odanızı yenilemek ve biraz da farklı kılmak istiyorsanız Enza’nın Praga koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Koleksiyona ait yemek masası seçenekleri stone ve antik kahve renk kombini ile tasarlandığı için çeşitli dekorasyon renklerine kolayca uyum sağlıyor. Konsol tasarımında kullanılan doğal mermer deseni ise göz alıcı bir detay olarak öne çıkıyor. Özgün tasarıma sahip Praga sandalyelerin ahşap retro ayak yapıları, yemek masasının ayakları ile tam bir uyum içinde olmayı başarıyor. Ahşabın doğal sıcaklığını daha da çekici kılan retro tasarımlı yemek masası takımıyla evinize nostaljik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Klasik Çizgilerin Modernize Edildiği Yemek Masası Takımları

Modernize edilmiş klasik hatlar taşıyan yemek odası takımları geniş yaşam alanları için ideal bir seçenek oluşturuyor. Kullanıcılardan ilgi gören modeller yenilikçi formlar ile tasarlanıyor. Beyaz rengi tercih ediyor ve her renk dekorasyon ile uyum sağlayan klasik tarzlı bir model arıyorsanız Veronica koleksiyonunu değerlendirebilirsiniz. Veronica yemek masasının kendine özgü doğal meşe yüzey dokusu ve özel tasarımlı ayakları, modeli ayrıcalıklı kılıyor. Sacramento meşe ve mat beyaz renk kombinasyonu ile öne çıkan koleksiyonun açılır ve sabit masa alternatifleri, istediğiniz seçimi yapabilmenize yardımcı oluyor. Estetik duruşa sahip yemek masasını, göz alıcı gümüş rengi kulplarla tasarlanmış olan Veronica konsol ve vitrin seçenekleriyle tamamlamanız da mümkün. Kıvrımlı oval hatları olan ve pastel renkli kumaş kaplama ile tasarlanan düğmeli sandalye modelleri ise rahat kullanım konforu sunuyor. Koleksiyon, klasik tarzın modern dokunuşlarla harmanlandığı özgün bir tasarım olarak dikkat çekiyor.

Enza Home hem yemek odası hem de mutfak kullanımı için farklı modellerle tasarladığı yemek masası seçeneklerini sizlerin beğenisine sunuyor. Tüm gereksinimlerinizi karşılayan modelleri inceleyebilir ve yemek masası fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok