Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ferahlatıcı yaz lezzetleri bir kaç dakikada hazır!

Sıcak havalar kendini göstermeye başladıkça içimizi ferahlatacak tarifleri daha çok özlemeye başladık. Buz gibi bir limonata ya da taze meyv...

Sıcak havalar kendini göstermeye başladıkça içimizi ferahlatacak tarifleri daha çok özlemeye başladık. Buz gibi bir limonata ya da taze meyvelerle evde yapılmış bir dondurma Thermomix ile birkaç dakikada mümkün!

Evde limonata yapmak çok zor, dondurma yapmak ne kadar zor diye düşünüyorsanız henüz Thermomix ile tanışmamış olabilirsiniz. Birbirinden fonksiyonel 12 özelliğinden tartma, öğütme ve parçalayarak karıştırma özellikleri sayesinde Thermomix ile 2 dakikada limonatanızı hazırlayabilir, 1-2 dakikada en sevdiğiniz meyvelerle sağlıklı ve dışarıda yedikleriniz kadar lezzetli bir dondurma yapabilirsiniz.

“Thermomix ile limonata yapmak sadece 2 dakika”

Şöyle buz gibi bir limonata ne iyi gider diyen ama rendeleme, şekerde yoğurma ve bekletme aşamaları yüzünden üşenenler için Thermomix’in harika bir var: Thermomix ile ev yapımı, lezzetli bir limonata yapmak sadece 2 dakika. İster klasik, ister naneli limonata yapmak isteyin; tek yapmanız gereken tarifleri takip ederek ihtiyaç duyulan malzemeleri karıştırma kabına yerleştirmeniz, bırakın gerisini Thermomix tamamlasın…

“Doğal meyvelerle, damak tadınıza en uygun dondurma”

Thermomix ile dondurma yapmak şaşıracağınız kadar kolay. Dondurulmuş meyve, buz, süt ya da kremanızı isterseniz şekerle isterseniz bal gibi doğal tatlandırıcılarla Thermomix kabına atın, saniyeler içinde öğütsün, karıştırsın ve sadece 1-2 dakikada dondurmanızı hazırlasın. Yemek tarifi kitapları ve dijital çipi sayesinde sizler için hazırlanmış tarifleri takip edebileceğiniz gibi, damak tadınıza en uygun dondurmayı yapmanıza imkân sunan Thermomix’i incelemek ve daha fazla bilgiye ulaşmak için.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok