Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Victorinox’tan fondü çatallı Cheese Master Çakı

Çakılara eşsiz yorumunu katarak, kamptan şehir hayatına kadar her alanda kullanılan çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı ve f...

Victorinox’tan fondü çatallı Cheese Master Çakı


Çakılara eşsiz yorumunu katarak, kamptan şehir hayatına kadar her alanda kullanılan çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı ve fonksiyonlarıyla mutfakların baş köşesinde yer alacak bir ürüne daha imza atıyor. 


Çatalından peynir bıçağına kadar tüm detayların düşünüldüğü 8 fonksiyonlu Victorinox 0.8313.W Cheese Master Çakı, birbirinden lezzetli peynir tabakları ve fondüler hazırlarken sizi adeta profesyonel bir şefe dönüştürecek.  


Doğa ve en zorunlu ortamlar için 100 yıldır çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox; tasarımı ve fonksiyonlarıyla ikonik bir tasarıma dönüşecek Victorinox 0.8313.W Cheese Master Çakı’ya hayat verdi.


İsviçre’nin peynir ve titiz mühendislik tutkusundan doğan çakı, peynir bıçağından fondü çatalına, tirbuşondan dalgalı kenarlı büyük bıçağa kadar tüm detaylara sahip. Peynir bıçağı, en sert ve en yumuşak peyniri dahi kolayca kesmenizi sağlarken, fondü çatalıyla kestiğiniz peynirleri eşsiz birer lezzete dönüştüreceksiniz.   


Victorinox çakısında olması gereken tüm detaylar

Klasik Victorinox kırmızısıyla hayat bulan 124 gram ağırlığı ve 111 mm’lik boyutu ile kolay ve hafif bir kullanım sunan Victorinox 0.8313.W Cheese Master Çakı, anahtarlık halkası, cımbızı, kürdan ve peynir bıçağıyla bir Victorinox çakısında olması gereken tüm fonksiyonları fazlasıyla karşılıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe