Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aynı Anda Dört Tencere Yemek Pişirmek Mümkün

Profilo ürün portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni çıkan 67 cm genişliğindeki Profilo gri ankastre ocağın ocak gözleri arasındak...

Aynı Anda Dört Tencere Yemek Pişirmek Mümkün

Profilo ürün portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni çıkan 67 cm genişliğindeki Profilo gri ankastre ocağın ocak gözleri arasındaki genişliğin arttırılması sayesinde ocakta aynı anda dört tencere yemek rahatlıkla pişirilebiliyor.


Profilo hayatı kolaylaştıran ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Eylül ayında satışa sunulan, 67 cm genişliğindeki yeni ankastre ocakta, ocak gözleri arasındaki mesafe 28 cm genişliğine çıkartıldı. Böylelikle Profilo, sınıfının en geniş ocak gözü aralığına sahip ankastre ocağa imza atmış oldu.


Yeni Profilo ankastre ocak sayesinde “tencereler ocağa sığmadı” derdi ortadan kalkıyor. Tencerenin yarısının ocağın dışında kaldığı ve aynı anda farklı tencere yemeklerinin yapılamadığı günler ve “hangi tencereleri kullansam ocağa sığar?” soruları genişleyen ocak gözleri sayesinde rafa kalkıyor. Ocak gözleri arasındaki mesafenin genişletilmesi sayesinde büyük tencereler ve düdüklüler aynı anda ocağa kolaylıkla sığıyor ve ocakta aynı anda 4 tencere yemek rahatça pişirilebiliyor. Profilo 67 cm ankastre ocağı bu sayede gözlerde bulunan tüm yemekleri istenilen performans ve lezzette pişirerek tüketicilerine hayatı kolaylaştırıyor. Kalabalık akşam sofralarının ve çeşit çeşit yemeklerle donatılmış masaların en büyük yardımcısı olacak yeni ocak sayesinde yemekler tek seferde hazır oluyor ve geriye sadece sofranın keyfi çıkarmak kalıyor.


Profilo gri ankastre ocak aynı zamanda 8 mm kalınlığındaki dayanıklı sert cam yapısı, gri rengi ve çerçevesiz tasarımı ile de öne çıkıyor. Gri ankastre ocak aynı renk davlumbaz ve ankastre fırın ile kombinlenerek mutfaklarına şıklık getiriyor.


Sunduğu geniş pişirme alanı sayesinde mutfakta lezzetli yemekler pişirirken baş yardımcınız olacak yeni ankastre ocak.. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe