Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bella Maison ile doğanın rengi ve enerjisi kahvaltı keyfine yansıyor

Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, kahvaltı keyfini doğadan ilham alan sofra takımlarıyla tamamlıyor. Kahvaltı, günün en önemli ...

Bella Maison ile doğanın rengi ve enerjisi kahvaltı keyfine yansıyor


Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, kahvaltı keyfini doğadan ilham alan sofra takımlarıyla tamamlıyor.

Kahvaltı, günün en önemli öğünü. İyi hissetmek, gün boyu konsantre olabilmek, bilişsel performansı koruyabilmek, kahvaltıyla sağlanıyor; kahvaltı yapılmazsa beynin kullanacağı enerjide azalma oluyor. Bella Maison da bu önemli öğünü birbirinden şık sofra takımlarıyla renklendiriyor. Doğadan esinlenen renkler ve desenler, kahvaltı lezzetlerinin tamamlayıcısı oluyor.


Bella Maison ile doğanın rengi ve enerjisi kahvaltı keyfine yansıyor


Bella Maison’un kahvaltı setleri, çiçeklerin ve kuşların dünyasını kahvaltı sofralarına taşıyor. Özellikle hafta sonu uzun aile kahvaltılarını bir şölen gibi sunmak isteyenler için her ihtiyaca yönelik parçaların bulunduğu setler, bu önemli öğünü bir ziyafete dönüştürmeye aday.


Bodrum’da hissettiren maviler, orman ferahlığı veren yeşiller…


Romantik desenlerin narin çizgilerle buluştuğu setler, renk seçenekleriyle de farklı zevklere hitap ediyor. Bella Maison’da sofralara orman esintisi katan ocaliptus desenli yeşil takımlar, Ege’nin serin sularını hissettiren lacivertler, çiçek ve kuş desenleriyle mavi, yeşil ve beyazın uyumunu yansıtan Vanessa kahvaltı setleri her zevke yönelik modeller sunuyor.


Bella Maison ile doğanın rengi ve enerjisi kahvaltı keyfine yansıyor


Klasik bir şıklık sunan takımlarda kahvaltı tabakları; reçellik, farklı boylarda kayık servis ve sunum tabakları, çukur tabaklar, peynir ve zeytin tabakları ile tamamlanıyor. Setlerin çay takımları da zarif detaylarıyla dikkat çekiyor. Takımlarla uyumlu renklerdeki kadeh seçenekleri de soğuk içecek servislerine elegan bir şıklık katıyor.

Yüksek kalite standartlarını ulaşılabilir fiyatlarla sunan Bella Maison, en sevdiği renkleri sofralarına taşımak isteyenler için birçok farklı seçeneği seçkin AVM’lerdeki mağazalarında ve online mağazasında bir araya getiriyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe