Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul’un çay saatine Six Senses yorumu

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Kahve, Sarıyer’in efsanevi boğaz manzarasında mevsim meyvelerinden esinlenen çay s...

İstanbul’un çay saatine Six Senses yorumu

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Kahve, Sarıyer’in efsanevi boğaz manzarasında mevsim meyvelerinden esinlenen çay saati lezzetlerini keşfetmeniz için sizleri bekliyor.


Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un içinde yer alan Kahve, ikonik İngiliz çay saati lezzetlerini, Six Senses felsefesinin rafine ve sağlıklı yemek konseptiyle buluşturuyor. İstanbul’un efsanevi boğaz hattında, konuklarına İngiliz çay saati konseptini yaşatan Kahve’de, yetenekli şeflerin imzasıyla sunulan lezzetler, Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un tarihi ambiyansıyla daha keyifli hale geliyor.


Yerel ve mevsimsel meyvelerden esinlenilerek hazırlanan taze ve ev yapımı çöreklerden sağlıklı sandviçlere, ev yapımı reçel ve limonatadan doğal çaylara, tamamı mevsiminde yetişen ürünlerle hazırlanan çay saati lezzetleri ile gününüzü lüks bir ev ortamında, Six Senses konforuyla renklendirmeniz mümkün.


İstanbul’un çay saatine Six Senses yorumu

Doğal ve sürdürülebilir kaynaklardan temin edilen ürünlerle İngiliz çay saati konseptini deneyimlerken ve taze bitki çayları ile bitki bazlı özel kahvenizi yudumlarken boğaz manzarasını izlemeye doyamayacaksınız.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok