Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kıbrıs'ta ocakbaşı lezzeti

Uzakdoğu’dan Akdeniz’e, Türk Mutfağı’ndan Kıbrıs’ın yerel lezzetlerine kadar uzanan birbirinden farklı restorantlarıyla gastronomi tutkunlar...

Kıbrıs'ta ocakbaşı lezzeti


Uzakdoğu’dan Akdeniz’e, Türk Mutfağı’ndan Kıbrıs’ın yerel lezzetlerine kadar uzanan birbirinden farklı restorantlarıyla gastronomi tutkunlarının markajına giren Elexus Hotel’de bulunan Meyan Restoran, eşsiz ocakbaşı tatlarını usta şeflerin mükemmel sunumlarıyla buluşturuyor. Otelin Chef De Cuisine’i Serdar Yuluğ tarafından hazırlanan özel menüler misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.


Kendine özgü tatları sayesinde misafirleri adeta bir lezzet yolculuğuna çıkartan Meyan Restoran, kebap kültürünü farklı bir şekilde yorumluyor. Misafirler tarafından büyük ilgi gören tatlar arasında; humustan atoma, haydariden narlı közbibere kadar oldukça zengin seçenekte sıcak ve soğuk meze çeşitleri yer alıyor. İlgi çekici sunumuyla da beklentilerin üzerine çıkıyor.


Türk Mutfağı’nın en sevilen lezzetlerinden kebap ve ızgara çeşitleri yanında favori spesiyalleri sunan restoranın menüsünde, kara sac içerisinde domates, biber ve soğanla pişirilmiş kuzu tava ve pirzola, klasik tereyağlı buğday ezmesi üzerinde kuzu çöp şişli keşkek, Ali Nazik kebabı da bulunuyor.


Kıbrıs'ta ocakbaşı lezzeti


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok