Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Beko ile mutfaklarda yeni bir dönem başlıyor

Kullandığı yenilikçi teknolojiler ve benzersiz tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Beko, üçü bir arada ankastre ocaklarıyla ...

BEKO İLE MUTFAKLARDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Kullandığı yenilikçi teknolojiler ve benzersiz tasarımlarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Beko, üçü bir arada ankastre ocaklarıyla birçok yeniliği beraberinde getiriyor.


Teknolojiyi ve tasarımı bir araya getirerek modern yaşama uygun ürünler sunan Beko, beyaz, gri ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile ürettiği ankastre ocaklarla mutfaklarda yeni bir dönem başlatıyor. Cam ocaklarda düz ızgaraların ilk defa kullanıldığı ocaklar, yenilikçi tasarımları ile mutfaklara şıklık katıyor.


Beko’dan Üçü Bir Arada Ankastre Ocak

Benzersiz tasarımı ve yenilikçi teknolojileriyle kullanıcıların dikkatini çekecek Beko üçü bir arada ankastre ocaklar üç faydayı bir arada sunuyor. FlameAdjust 9 seviyeli ısı ayarı ile yemekler hep aynı ısı seviyesinde pişiyor ve her seferinde aynı lezzete ulaşabilmeyi sağlıyor. Beko ankastre ocaklardaki PractiClean nano kaplama sayesinde zorlu lekeler bile iz bırakmadan hızlı ve kolayca temizlenebiliyor. Standart ankastre ocaklarla aynı ölçüdeki tezgah boşluğuna sığabilen XL ocaklar 4 tencerenin aynı anda kullanımına imkan veriyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe