Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Deniz ürünlerinde yenilik uzmanı şef

“Eğitim çok önemli fakat eğitim alan herkes iyi bir şef olacak anlamına gelmiyor” “ Şefler kültürlerinin birer yansımasıdır” Deniz mahsuller...

Deniz ürünlerinde yenilik uzmanı şef

“Eğitim çok önemli fakat eğitim alan herkes iyi bir şef olacak anlamına gelmiyor”


“ Şefler kültürlerinin birer yansımasıdır”


Deniz mahsullerini kullanarak yarattığı eşsiz lezzetler ile fark yaratan usta şef Faruk Gezen, sofralarda yenilik yaratacak önerileri MAG okurları için paylaştı.


Şeflerin kültürlerini yansıttıklarını belirten usta şef, “ Şeflerin karakterlerini ve hedeflerini geçmişte yaşadıkları etkenler belirliyor. Ayrıca toplumların beslenmek alışkanlıkları arasında da çok uzak mesafeler var. Şefler kendi kültürlerini yemeklerinde yansıtıyorlar” diye konuştu. 


Eğitim almanın önemine dikkat çeken Faruk Gezen, “Eğitim aşçılık için çok önemli. Fakat eğitim alan herkes iyi bir şef olacak anlamına gelmiyor. Sadece nitelikli, vizyon sahibi ve pes etmeden çok çalışanlar başarılı olacaktır” dedi. Türkiye’nin dört bir yanının denizlerle çevrili olmasına rağmen deniz ürünlerini tanıtan ve farklı tatlar yaratan bir şefin olmamasının dikkatini çektiğini belirten Gezen, deniz ürünleri çeşitliliği ile zengin Türkiye’de her bir çeşidi birkaç ayrı tarif ile sunabilmenin işini kolaylaştırdığını vurguladı.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok