Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mükemmel hamur işleri

Bosch Serie 8 ankastre fırınları, PerfectBake sensörü ile mükemmel kıvamda pişmiş hamur işlerine imzasını atıyor. İçi pişti mi? Altı yandı m...

Mükemmel Hamur İşleri

Bosch Serie 8 ankastre fırınları, PerfectBake sensörü ile mükemmel kıvamda pişmiş hamur işlerine imzasını atıyor. İçi pişti mi? Altı yandı mı?.. 

PerfectBake sensörü bu soruları ortadan kaldırıyor, hamur işleri pişerken artık kontrol etmeye gerek kalmıyor. Tam kıvamına geldiğinde pişme duruyor, size sadece tadına bakmak kalıyor. 
 
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, mutfaktaki ustalığı Bosch Serie 8 ankastre fırınlarındaki PerfectBake sensörü ile artırıyor. Hamurun pişme sürecini nem seviyesine göre düzenleyen ve mükemmel kıvama ulaştığında fırını otomatik olarak kapatan PerfectBake sensörü ile artık fırın lezzetlerinde aksiliklere, deneme yanılmalara yer yok! 

İçi pişti mi? Altı yandı mı?.. Pişerken kontrol etmeye gerek yok! PerfectBake sensörü ile hamur işleri sorunsuz ve tam kıvamında; her şeyi ile en iyi şekilde pişmiş muffin, pizza, kiş, ekmek veya mis gibi bir kek yapmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken tepsinizi fırına sürmek ve PerfectBake programını seçmek. 

Mükemmel pişmiş bir hamur işinin ardından fırını temizlemek de EcoClean Direct temizleme programının işi! Bosch Serie 8 ankastre fırınları, kendi kendini temizleme teknolojisini de sunuyor. EcoClean Direct sayesinde yağ sıçramaları, pişirme işlemi sırasında fırının iç duvarlarındaki özel kaplamanın mikro ince seramik partikülleri tarafından emiliyor ve oksidasyonla ayrıştırılıyor. Sadece pişirme alanının zeminini ve cam kapağın içini temizlemeniz yeterli oluyor. EcoClean Direct özel kaplı duvarlar, fırının ömrü boyunca her ısıtılmada kendini otomatik olarak yeniliyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe