Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı beslenmenin anahtarı: Probiyotikler

Hastalıklara karşı direncimizi ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için sağlıklı beslenmek büyük önem taşıyor.  Sağlıklı beslenme yolunda...

Sağlıklı beslenmenin anahtarı: Probiyotikler

Hastalıklara karşı direncimizi ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için sağlıklı beslenmek büyük önem taşıyor. 

Sağlıklı beslenme yolunda edinebileceğimiz en kolay alışkanlıklar arasında da probiyotik içeren besinleri düzenli olarak tüketmek yer alıyor. Özellikle pandemi döneminde pek çok uzman, sindirim ve bağışıklık sistemini düzenleyen probiyotiklerin mucizevi etkisine dikkat çekiyor. Probiyotik içeren ürünler konusunda farklı ürün çeşitleri ile birçok alternatif sunan Eker, probiyotik yoğurt seçeneklerine bir yenisini daha ekliyor: 900 gramlık yeni ambalajıyla Eker Probiyotik Yoğurt, özellikle kalabalık ailelerin yemek sofralarında doya doya probiyotik yoğurt tüketebilmesine, bağışıklık için güçlü bir koruma kalkanı oluşturabilmesine yardımcı oluyor.

Vücudumuzu yöneten önemli organlar arasında bağırsaklar ilk sıralarda yer alıyor. Sağlıklı çalışan bir sindirim sistemi metabolizmayı da güçlendiriyor. Probiyotik ürünler tüketerek sindirim sistemimizin düzenlenmesine yardımcı olmak, böylece vücudumuzu tehdit eden dış etkenlere karşı koruyucu bir kalkan oluşmasını desteklemek mümkün. 

Pandemi ile birlikte sağlıklı beslenme konusu daha çok gündeme gelirken, beslenme uzmanları da probiyotik içeren ürünlerin önemine dikkat çekiyor. Probiyotik içeren ürün dendiğinde de hem kolayca bulunabilmesi hem de günlük hayatımızda sofralarımızda önemli bir yeri olması sebebiyle akla gelen ilk seçenekler arasında yoğurtlar yer alıyor. 

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez parçası olan yoğurdun probiyotikle zenginleştirilmesi, sofralara lezzet katmasının yanı sıra sağlığımız için daha fazla fayda sağlamasına yardımcı oluyor. Bağırsak florasını geliştirerek sağlığımızı olumlu yönde etkileyen canlı mikroorganizmalar olarak tanımlanan probiyotikler, yoğurt üretiminde mayalama işlemi sırasında ilave ediliyor. Probiyotikler, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olan yararlı bakterilerin artmasına, zararlı bakterilerin ise azalmasına destek oluyor. 

Eker’in probiyotik sofra yoğurdu yeni 900 gram boyutunda!

Tüketicilerin sağlıklı beslenme ihtiyacını önemseyerek Probiyotik Ürün Ailesi’ni hazırlayan Eker, bu kategoriyi güçlendiren yenilikler yapıyor. Eker, mevcut probiyotik yoğurt seçeneklerini, 900 gramlık yeni büyük ambalajıyla zenginleştiriyor. Her gün tüketilebilecek bir sofra yoğurdu olan Eker Probiyotik Yoğurt, yemeklerin yanında öğünlere lezzet ve fayda katıyor. Eker Probiyotik Yoğurt, her yemeğin yanında sofralara eşlik ediyor. 900 gramlık yeni büyük ambalaj sayesinde, özellikle kalabalık aileler probiyotiğin faydalarından doya doya yararlanma fırsatı buluyor. 1 gramı, en az 1 milyon yaşayan probiyotik bakteri ve aktif yoğurt bakterileri içeren Eker Probiyotik Yoğurt, sofralara lezzet katarken aile bireylerinin bağışıklığını güçlendirmeye yardımcı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe