Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

1947’den bugüne her zaman Jumbo…

Zamansız tasarımları ile her dönem sofralara zarafet ve ışıltı katan Jumbo’nun, 1947 yılında Çemberlitaş’ta küçük bir atölyede başlayan bu y...

1947’den bugüne her zaman Jumbo…

Zamansız tasarımları ile her dönem sofralara zarafet ve ışıltı katan Jumbo’nun, 1947 yılında Çemberlitaş’ta küçük bir atölyede başlayan bu yolculuğu bugün, zamansız tasarımları ile devam ediyor. 

Şık sofraların vazgeçilmezi Jumbo, özgün ve   marjinal çizgisi ile tüketici tercihine yön veren, her dönemin tercih edilen markası olarak karşımıza çıkıyor.

Çatal-bıçak atölyesi ile sektöre adım atan Jumbo, bugün geniş ürün gamı ve zamansız tasarımları ile mutfak ve sofra ürünleri denildiğinde ilk akla gelen marka olarak tüketicilerle buluşmaya devam ediyor.

Tüketicilerin Jumbo ürünlerini çoğu zaman kıymetli bir koleksiyonun parçası gibi değerlendirildiğini belirten Jumbo Genel Müdürü Sami Hotak, müşterilerinin markayı sahiplenerek, entelektüel bir mirasın sahibi olarak gördüklerinin altını çiziyor. Hotak bu konuyla ilgili, Jumbo çatak bıçak setinin sandığını mağazaya getiren bir müşterilerinin “1969’dan beri evimde bana eşlik etti, şimdi size göndermenin zamanı geldi. 

Bu mirası ancak sizde emanet edebilirdim’’ sözlerinden çok etkilendiğini ve müşteri gözünde, marka değerinin ayrı bir boyutta olduğuna bir kere daha şahit olduğunu belirterek sözlerine söyle devam ediyor: “Jumbo’nun geçmişten geleceğe bir miras bırakarak yoluna devam ettiğini görüyoruz. Bunun gibi farklı zamanlara ait birçok anısı olan müşterimiz bize yazıyor, anlatıyor. Biz de hem bir kültür haline gelmiş bu manevi mirası vurgulamak hem de yeni nesilde her dönemin markası olduğumuzun farkındalığını pekiştirmek için ‘Her Zaman Jumbo’ mottosu ile Jumbo’nun yeni iletişim stratejisini hayata geçirdik.  

Yeni reklam filmimizde 50ler, 70ler, 80ler gibi farklı dönemlerde geçen   sofraların   bugüne olan hikayesini, zamansal döngüde anlatıyoruz. Nesilden nesile aktarılan, özenle saklanan ve özel günlere damgasını vuran en değerli parçalarda bizim imzamız var. Bundan sonra da aynı hassasiyet ile tüketicilerimizin en özel anlarına eşlik etmeye devam edeceğiz.”

74 yıldır sofranın sanatını bilenler, seçimleriyle fark yaratmak isteyenler ve en iyisinden daha azıyla yetinmeyenlerin tercihi olan Jumbo, sektöre de iz bırakan işlere imza atmaya devam ediyor. ‘Her Zaman Jumbo’ mottosu ile 2021 çalışmalarını şekillendiren marka, yeni ürün ve projeleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok