Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özlenen Kahvaltı Şöleni Grand Hyatt İstanbul’dan

Grand Hyatt İstanbul, Cumartesi günleri sunduğu Cumartesi Brunch’larıyla özlenen uzun kahvaltıların keyfini sürmek isteyen misafirlerini bek...

Özlenen Kahvaltı Şöleni Grand Hyatt İstanbul’dan

Grand Hyatt İstanbul, Cumartesi günleri sunduğu Cumartesi Brunch’larıyla özlenen uzun kahvaltıların keyfini sürmek isteyen misafirlerini bekliyor. 

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, nezih ve sessiz bir ortamda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 34 Restoran’ın deneyimli şefleriyle bir şölene dönüşen Cumartesi Brunch’ı, birbirinden güzel lezzetlerle misafirlerine özlenen uzun kahvaltı keyfini tekrar sunuyor.

Ferah atmosferli restoranı ve şehrin ortasında gizlenmiş bahçesinde her Cumartesi 11.30– 15.00 saatleri arasında şeflerin servisinde açık büfe olarak sunulacak olan kahvaltı menüsünde; taze yeşilliklerden, peynir çeşitlerine, pastırmalı yumurtadan, muhlamaya kadar uzanan lezzetler yer alıyor. Sucuk, su böreği, ekmek çeşitleri, sokak simidi, kruvasan ve muffin gibi seçeneklerin yer aldığı kahvaltı menüsünde limitsiz çay ve bir adet taze meyve içeceği sunuluyor.

Özlenen Kahvaltı Şöleni Grand Hyatt İstanbul’dan

Cumartesi gününü keyifle geçirmek ve güzel bir atmosferde sevdikleriyle bir arada olmak isteyenlere özel hazırlanan ve rezervasyonla sunulan menünün fiyatı kişi başı 240 TL.  Cumartesi kahvaltılarından 0-6 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz yararlanırken 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için fiyatı 95 TL olarak sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe