Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zirkonyum Kaplama İzmir

Zirkonyum Diş Kaplama Nedir? Diş kaplamaları büyük bir çoğunlukla porselen kaplama biçiminde uygulanmaktadır. Bu diş kaplamaları, metal dest...

Zirkonyum Kaplama İzmir

Zirkonyum Diş Kaplama Nedir?


Diş kaplamaları büyük bir çoğunlukla porselen kaplama biçiminde uygulanmaktadır. Bu diş kaplamaları, metal destekli olma özellikleri ile metal desteksiz olma özelliği bakımından iki ayrı bölüme ayrılmaktadırlar. Müşterilerin estetik olan bir gülüş istemelerinden dolayı bu uygulama için diş hekimleri daha çok estetik bir tedavi şeklinde olduğu yönünde yaklaşım sergilemektedirler. Dişlerin yapım aşamasında da kullanıldığı bilinmekte olan zirkonyum, beyaz renkli bir maddedir. Zirkonyum diş İzmir ise, metaller ile desteklenmeden yapılmış kaplamalar grubundan olup aynı zamanda metal destekli olan kaplamalara nazaran görünümleri çok daha doğaldır.

Zirkonyum Diş Kaplamanın Sunmuş Olduğu Avantajlar Nelerdir?


Zirkonyum diş kaplamaları, metallerle desteklenmiş olan kaplamalara kıyasla ışık geçirgenliği daha fazladır. Bu durumdan dolayı da diş etlerinde koyu bir renk meydana getirmez. Bunun yanı sıra da zirkonyum diş kaplama İzmir, zirkonyumun ışığı geçirme özelliğinden kaynaklı olarak dişlerde oluşabilecek olan mat görüntüsü kaybolarak, dişlerin tamamen kendi orijinal haline çok daha yakın bir görünüm kazandırması ile birlikte daha sağlıklı, daha şeffaf ve çok daha doğal bir görünüm elde edilebilmektedir. Zirkonyum diş kaplama işleminin hem estetik amaçlı kullanılması hem de doğal bir görüntü oluşturması nedeniyle diş eti sağlığınız da aynı oranda olumlu etkilenecektir. Çünkü zirkonyum diş kaplama, diş etleri ile çok daha uyum içerisindedirler ve zirkonyum diş kaplama işlemi uygulanmış dişlerin etrafında yer alan diş etlerinde, herhangi bir diş eti hastalığı görülme olasılığı da metal destekli olan diş kaplamalarına kıyasla çok daha düşük düzeydedir.
 
Zirkonyum Kaplama İzmir

Zirkonyum Diş Kaplama Nasıl Uygulanmaktadır?


Dişler, bu uygulamada aynı metal destekli olan kaplamalarda olduğu gibi küçültülür. Diş eti sağlıklı duruma geldiği zaman, özel olarak tasarlanmış ölçüler ile beraber ağıza uygun olan kaşıklarla hassas bir şekilde ölçümler yapılır. Bu laboratuvar ortamında ise, dişe en uygun renkte olan zirkonyum alt yapısı ve üzerinde olacak olan porselen üst yapısı işlenerek klinik bir ortamda dişe olan uyumu tamamıyla sağlanmaktadır. Son aşamasında ise özel yapıştırıcılar kullanılarak uygulanan dişlere tamamen birleşmesi ve uyum sağlaması işlemleri gerçekleştirilir.

Bu Zirkonyum Uygulamasını Kim Ve Hangi Yaş Aralığındakiler Yaptırabilirler?


Zirkonyum diş kaplama işlemi, bireyde bulunan dişlerin daimi olması ile birlikte her yaş aralığında uygulanması olası bir kaplama işlemidir. Fakat 18 ve 20 yaşına kadarki gelişim dönemine kadar diş yapısının bozuk olması ya da çene yapısının değişip büyümesi sebepleri görüldüğünde bu uygulama sağlıklı olmayacaktır. Çünkü bu zirkonyum diş kaplama, bu tür durumlarda dişlerde aralanma gibi etkileri olabilmektedir. Symrna Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği sayesinde de tüm bu işlemleri güvenle gerçekleştirebilir ve hayatınızın geri kalanına sağlıklı dişlerinizle devam edebilirsiniz. 

Detaylı bilgi için https://smyrnadent.com/zirkon-dis-kaplamasi/ sayfasını ziyaret ediniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok