Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları Devam Ediyor

Tasarımcıları dostları ile bir araya getiren Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları’nın yeni konuğu Zoom TPU ekibi oldu. Mutfağı ve birl...

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları Devam Ediyor

Tasarımcıları dostları ile bir araya getiren Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları’nın yeni konuğu Zoom TPU ekibi oldu. Mutfağı ve birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, tasarım ve gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini yakın dostları ile Gaggenau Showroom’da özel bir yemekte ağırlamaya devam ediyor.


Misafirlere lüks bir ev deneyimi yaşatan Gaggenau Sapphire Showroom’da keyifli bir sohbetle başlayan Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları Şef Eren Erdem ev sahipliğinde Zoom TPU Kurucu Ortakları Mimar Levent Çırpıcı ve İç Mimar Atilla Kuzu ile bir araya getirdi. Yeni lüks dostlarla bir arada olmak” düşüncesinden yola çıkan Gaggenau, Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları ile lezzetli sohbet serisinin ikincisi gerçekleştirildi.


“Evde kalmak bir lüks müydü?”


İki ortak ve yakın arkadaş, Eren Erdem’in buharlı fırında ve teppan yaki ızgarada hazırladığı lezzet dolu menüsü eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Evde kalmak lüks mü sorusu etrafında şekillenen ve “Tasarım bir lüks mü?” önermesi ile başlayan sohbet, sağlıklı yaşamak kadar tasarımla birlikte yaşamanın da herkesin hakkı olduğu fikri üzerine şekillendi. Evde oldukları süre boyunca kendileriyle baş başa kalmanın bir lüks olduğunu belirten ikili, hayatın herkes için aynı anda durmasıyla kendilerini besleyecek çok şey keşfetmiş olmanın keyfini yaşadıklarını dile getirdiler.

Gaggenau Tasarım ve Gastronomi Buluşmaları Devam Ediyor


Deneyimleri üzerinden geleceğin tasarım ve mutfağına dair fikirlerini paylaşan İç Mimar Atilla Kuzu ve Mimar Levent Çırpıcı; geleceğin yaşama alanlarının büyük bir mutfaktan ibaret olacağını ve tüm yaşamsal ihtiyaçlarının (kitap okumak, dostlarla bir arada olmak, sohbet etmek, televizyon seyretmek, uyumak gibi) mutfakta çözülebileceğinin sinyallerini verdi. Yemeğin ardından Gaggenau Showroom’da bir tur yaparak markanın 337 yıllık mirasını yakından tanıma şansı eldi ettiler.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe