Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Battaniye Takımları

Soğuk havalarda daha rahat bir yatak ister misiniz? Sıcak ve tüylü bir battaniyeye sarılın. Sıcak havalar içinde serin tutacak kumaş yapısın...

Battaniye Takımları

Soğuk havalarda daha rahat bir yatak ister misiniz? Sıcak ve tüylü bir battaniyeye sarılın. Sıcak havalar içinde serin tutacak kumaş yapısında ve incecik battaniyelerle rahat bir uykunun tadını çıkarın. Battaniye takımları yalnızca uyumak için değil film keyfi yaparken, iş dönüşü koltuğunuzda kestirirken kullanabilirsiniz. Film izlediğiniz geniş köşe koltuğunuza, kitap okuduğunuz sandalyenize de çok yakışacaktır. 

Battaniye takımınızı ve nevresim takımınızı ayrı ayrı renk ve modellerde seçip kendi tarzınıza göre eşleştirme yapabilirsiniz. Ama eğer bunu tercih etmezseniz battaniye ve nevresim takımlarını aynı set içinde birlikte almanız da mümkün.

Battaniye Takımlarında Trendler

• Renk çözümlerinin ifade gücü
Battaniye takımları için alışılmadık paletler, gradyanlar ve abartılı baskıların kullanılması, bu da uyku yerini bir sanat objesine dönüştürebiliyor.

• Köklere geri dönelim
Günümüzde tasarımcılar, doğal kumaşlara olan en samimi sevgiyi yaşamaya devam ediyorlar. Keten ve pamuk, sadece fantastik pratiklikleriyle değil, aynı zamanda doğal dokuların korunmasıyla da keyif veriyor.

• Maksimum geometri
Trend, büyük bir şehrin dinamizminin uzmanlarına bir tür reverans haline geldi. Çekler, şeritler, elmaslar ve daireler ile böyle herhangi bir karar, kazan-kazan olmayı vaat ediyor.

• Göze çarpmayan lüks
Koşulsuz minimalizm, zarif eklektizm ile oldukça barışçıl bir şekilde bir arada var oluyor. Hala sofistike klasik motifleri tercih edenler, muhteşem barok süslemeler ve hoş kadifemsi dokular arasında en uyumlu çözümleri de bulacaklar.

• Biraz etno
Tasarımcılar hala bohem stiline yöneliyor ve onlara katılırsanız, karakteristik baskılara sahip doğal tonlardaki kumaşlar, yatak odanız için gerçek bir zorunluluk haline gelecektir.

Battaniye Takımı Çeşitleri

Tıknaz Örgü Battaniye; trende uygun bir görünüm için büyük boy halkalar içeren kalın örgülü battaniye ile yatak tasarımınıza şık bir doku ekleyin.

Polar battaniye; son derece yumuşak ve hipoalerjenik olan rahat bir polar battaniye ile kış ürpertilerinden kurtulun.

Yün battaniye; kış geldiğinde, yün bir battaniyeye sarılın. Daha kolay bakım için makinede yıkanabilir stilleri almanızı tavsiye ederiz.

Soğutma Battaniyesi; örtüler arasında kıvrılıp aşırı ısınmamak mı istiyorsunuz? İşte bu battaniyeler, sıcak aylar veya sıcak uyuyanlar için harika.

Örme Battaniye; kışın yatağınızı nasıl daha konforlu hale getirirsiniz? Bir örgü battaniye sizin içiniziısıtacaktır.

Sweatshirt Battaniye; hareket halindeyken sıcak kalmak ister misiniz? Bir battaniyenin sıcaklığını ve sevdiğiniz kapüşonun taşınabilirliğini birleştiren bir sweatshirt battaniyesinde rahatlayın.

Elektrikli/Isıtmalı Battaniye; İdealyatak sıcaklığınızı elektrikli bir battaniyeyleözelleştirin. Yatağınızı anında ısıtmanın en harika yolu bu battaniyelerdir. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe