Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şık sunumlarda annelerin yardımcısı

Hayatımızda en önemli yeri olan annelerin kendini daha da özel hissedeceği Anneler Günü için hediye arayışları başladı.  Sunum kâselerinden ...

Şık sunumlarda annelerin yardımcısı

Hayatımızda en önemli yeri olan annelerin kendini daha da özel hissedeceği Anneler Günü için hediye arayışları başladı. 

Sunum kâselerinden servis tabağına banyo setlerinden çerezliklere kadar yüzlerce çeşit bambu ürünleri ile öne çıkan Bambum, hediye arayanların kurtarıcısı oluyor. Bambu ürünleri ile sofralara sağlık getiren Bambum, keyifli sofralarda sunumların zenginleşmesine yardımcı oluyor. Kahve takımları, çay setleri, yemek ve kahvaltı takımlarında da porselenin şıklığını bambu ürünleri ile sunan Bambum, şık ve zarif sunumların baş tacı oluyor.

Anneler Günü’ne sayılı günler kala hediye arayanları tatlı bir telaş sardı. Annesine, eşine veya yakın çevresindeki annelere hediye arayanlar, alternatifleri değerlendirmeye başladı.

Bambunun doğallığını sofralara taşıyan Bambum, birbirinden farklı ürünleriyle hediye arayanlara yardımcı oluyor. Kesme tahtaları, çerez, meyve, sunum, kâse tabakları, bıçak, french press, yemek ve kahvaltı takımları gibi birçok ürünü ile sofrada tüm ihtiyacı karşılayan Bambum, göz alıcı sunumların odak noktası oluyor. 

Şık sunumlarda annelerin yardımcısı


Ekolojik ve suya dayanıklı yapısıyla tercih sebebi olan Bambum ürünleri, sofranızın kusursuz görünmesine yardımcı oluyor. Kahve takımları, çay setleri, yemek ve kahve takımlarında porselenin şıklığına estetik bir görünüm kazandıran Bambum, annelerin etkili sunumlarına eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok