Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda alışkanlıklar değişiyor

Sunduğu inovatif çözümlerle ve mutfak kategorisinde lider marka konumuyla dikkat çeken Arzum, üstün teknolojiye sahip ürünleriyle mutfaklard...

Mutfaklarda alışkanlıklar değişiyor

Sunduğu inovatif çözümlerle ve mutfak kategorisinde lider marka konumuyla dikkat çeken Arzum, üstün teknolojiye sahip ürünleriyle mutfaklarda da görünenden fazlasını vadediyor. Arzum mutfak ürünlerinin başrolde yer aldığı reklam filmi izleyiciyle buluşuyor.

Tüketicilerin hayatını kolaylaştırarak inovatif çözümler sunan Arzum tüm kategorilerinde olduğu gibi mutfaklarda da görünenden çok daha fazlasını sunmaya devam ediyor. Dijital platformlar ve TV’de izleyiciyle buluşan Arzum Technoart Blender reklam filminde mutfakların vazgeçilmezi Arzum Shake’n Take Pro, Tostçu Delux, Foodie, Çaycı Heptaze ve Brewtime Pro Filtre Kahve Makinesi de filme eşlik ediyor.  

TBWA\Istanbul imzalı reklam filminde yine “göründüğünden çok daha fazlası” mesajı öne çıkıyor. Sahip olduğu patentli bıçakları ve mikser aparatı sayesinde lezzetli soslardan özel karışımlara kadar muhteşem tatlar hazırlayabileceğiniz Arzum Technoart Blender, parçalama, doğrama ve karıştırma işlemlerini kolayca yapmanızı sağlıyor. 

Alışkanlıkları değiştiriyor

Arzum Technoart Blender reklam filminde eşine harika lezzetler hazırlayan başrolün erkek oluşu izleyicide farkındalık yaratarak hayatı eşit bir biçimde bölüşmenin önemine vurgu yapıyor. Mutfağın sadece kadına ait bir alan olmadığını ve erkeklerin de mutfakta etkin rol oynayabileceği reklam filmi boyunca izleyiciyle paylaşılıyor. 

Alışkanlıkları değiştiren Arzum, hazırlanan son reklam filminde mutfak kategorisinde göründüğünden daha fazlasını sunan Arzum Shake’n Take Pro, Tostçu Delux, Foodie, Çaycı Heptaze ve Brewtime Pro Filtre Kahve Makinesi’ne de yer veriyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe