Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta büyük kurtarıcı: Hem pişir, hem sakla

Mutfakta hayatımızın en büyük kurtarıcısı Bambum Slalom Saklama Kabları, hem pişirme hem saklama özelliği ile pratik bir kullanım sunuyor.  ...

Mutfakta büyük kurtarıcı: Hem pişir, hem sakla

Mutfakta hayatımızın en büyük kurtarıcısı Bambum Slalom Saklama Kabları, hem pişirme hem saklama özelliği ile pratik bir kullanım sunuyor. 

3 farklı boy ve renkte satışa sunulan Bambum Slalom Saklama Kablarının granit yapısı sayesinde yemeklerinizi pişirebilir dilerseniz vakumlu bambu kapağı ile yiyeceklerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Hem her türlü ocak türüne uygun hem de fırına girebilen Bambum Slalom Saklama Kabları ile yemeklerinizin lezzetini ilk günkü gibi koruyabilirsiniz. Yanmaz yapışmaz yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz Bambum Slalom Saklama Kablarına, Bambumstore.com’dan ve Bambum mobil uygulamasında satışa sunuluyor.

Mutfakta ihtiyaç duyulan A’dan Z’ye tüm ürünleri müşterilerinin beğenisine sunan Bambum, mutfakta en büyük kurtarıcınız oluyor.  

3 farklı boy ve renkte özel olarak tasarlanan Bambum Slalom Saklama Kabları, ısıya dayanıklı granit haznesi sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor. Hem yemeklerinizi pişirebileceğiniz hem de saklayabileceğiniz Bambum Slalom Saklama Kabları ile mutfakta işiniz kolaylaşıyor. Her türlü ocak türüne uygun ve fırına girebilen Bambum Slalom Saklama Kabları, kaliteli ve şık görünümüyle mutfağınıza farklı bir hava katıyor. Vakumlu bambu kapağı ile hava sızdırmaz özellikli Bambum Slalom Saklama Kabları, yemeklerinizin lezzetini uzun süre korurken mutfağınızı da düzene sokuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe