Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Nobu İstanbul ile Türk lezzetleri Monaco’da

Monte Carlo’da her yıl düzenlenen ve yat severlerin ilgiyle takip ettiği süper yat fuarlarından Monaco Yacht Show haftası kapsamında davet e...

Nobu İstanbul ile Türk lezzetleri Monaco’da


Monte Carlo’da her yıl düzenlenen ve yat severlerin ilgiyle takip ettiği süper yat fuarlarından Monaco Yacht Show haftası kapsamında davet edilen Nobu İstanbul, 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul’a özel spesiyallerini Nobu Monte Carlo misafirleriyle buluşturdu. 

Dünyaca ünlü isimlerin uğrak noktası olan Nobu İstanbul’un bu defa Türk lezzetleriyle hazırladığı ‘Omakase Istanbul’ menüsü etkinlik kapsamında yoğun ilgi gördü.

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi ve şehrin yeni gözdesi Nobu İstanbul, Monte Carlo’da her yıl düzenlenen Monaco Yacht Show haftasına özel Nobu Monte Carlo’ya davet edildi.  Monaco Prensi II. Albert'in önderliğinde organize edilen Yacht Show’da bu yıl ziyaretçiler Nobu İstanbul ekibinin Türk tatlarına yer vererek hazırladığı ‘Omakase Istanbul’ özel menüsü ile Nobu Monte Carlo’da bir lezzet şöleni yaşadı.

Nobu İstanbul ile Türk lezzetleri Monaco’da


Süper yatların ve sektör trendlerinin yer aldığı fuarda Nobu İstanbul şefi Joshua Treacy, suşi şefi Arek Marniak, bar müdürü Volkan Yavaş ve asistan müdürü Aybars Taşdan Monte Carlo’daki ayrıcalıklı etkinlikte bulundu. Nobu İstanbul ekibi, Nobu Monte Carlo’da Türk mutfağına özel içerikleriyle yeniden yorumlanan Japon lezzetlerini 21-26 Eylül tarihleri arasında misafirlerle buluşturdu.
          
Menüde; çıtır kadayıf ile sarılmış O-Toro Yuzu Truffle Kataifi Caviar; uskumru, kişniş soslu Türk Bulgur ile hazırlanmış Nobu usulü pilav ile Roasted Mackerel, Coriander Dressing, çikolatalı ve fıstık ile tamamlanan Istanbul Baklava Cigar gibi özel lezzetler yer aldı. 

Monte Carlo’da düzenlenen etkinlik kapsamında Nobu İstanbul lezzetlerini deneyimleme fırsatı bulan misafirler, fuar haftasına özel hazırlanmış Türk spesiyallerine yoğun ilgi gösterdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok