Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

SimpraPOS Kafe ve Restoran Otomasyonu

SimpraPOS kafe ve restoran otomasyonu, zamandan tasarruf sağlarken kazancı da artırabilecek çözümler sunuyor. Kolay kullanıma sahip sistem, ...

SimpraPOS Kafe ve Restoran Otomasyonu


SimpraPOS kafe ve restoran otomasyonu, zamandan tasarruf sağlarken kazancı da artırabilecek çözümler sunuyor. Kolay kullanıma sahip sistem, mali açıdan güvenliği artırıyor.

SimpraPOS, hızlı işleyişi ve kolay arayüzüyle mekânlara otomasyon çözümleri sunuyor. Perakende satış yapanların, kafe veya restoranların kullandığı yazılımda, kullanıcının karşılaştığı bir sorun olması durumunda, saat kaç olursa olsun uzman desteği veriliyor.

Veriler, internete, yani buluta yedeklenirken güncel işlemlere anında erişilebiliyor. Böylece anlık durum, mekândan bağımsız olarak yönetici tarafından görülebiliyor.

Restoran veya kafe otomasyonu, temel işletme çözümlerine ek birçok hizmetle beraber geliyor.

Kafe otomasyonuyla müşteri kitlesi oluşturun

Restoran otomasyonu, işletmeyi yönetecek birden fazla opsiyon sunuyor. Hedef kitleye yönelik kampanyaların yönetimi de bu işlevlerin arasında yer alıyor.

SimpraPOS sistemi, Sadakat Yönetimi Modülü’nü barındırıyor. Bu Modülle hedef kitlenin ilgisini ve saygısını kazandıran birçok kampanya düzenlenebiliyor.

Restoran otomasyonuyla masaları yönetin

SimpraPOS, yöneticilere ve çalışanlara çok alanda pratiklik sağlıyor. Restorasyon otomasyonuyla mevcut rezervasyonlar, sanal ortamda kolayca takip edilebilip yönetilebiliyor. Uygulamanın sağladığı avantajlardan biri, işletmecilerin adeta canevi. Bu avantaj, raporlamayı mobil ortamdan da gerçekleştirilebilmesi. Mekâna ait raporlara uzaktan da erişilebiliyor.

Mevcut siparişleri ve masaların durumunu da gösteren uygulama, büyük alana sahip işletmeler için birebir.

Stokları ve maliyetleri kontrol edin

SimpraPOS ile stokların takibi ve maliyetlerin incelenmesi çok daha kolay oluyor. Gelir-gider dengesi ve malzemelerin durumu bir işletme açısından hayati önem taşırken bu işlemler, otomasyon yazılımıyla daha verim hâle geliyor.

Diğer yandan otomasyon sisteminin yüklü olduğu bu cihazlarda, raporlamalar yapılabiliyor. Bu işlemlerin uzaktan yapılabilmesi, saklanabilmesi ve bu hizmetlere kolay ulaşılabilmesi mali güvenliği artırıyor.

Sipariş yönetimini kolaylaştırın

Simpra tarafından geliştirilen kafe ve restoran otomasyonu çalışanlara kolaylık sağlarken iş akışını da hızlandırıyor.

Garson tarafından sisteme girilen siparişler, anında, mutfaktan görülüyor. Bu özellik, siparişlerin hazırlığına daha erken başlanabilmesini sağlıyor.

Bu getirilerin yanı sıra otomasyon sayesinde siparişler, sanal ortamdan da alınabiliyor.

Müşterilerinizi tanıyın

Uygulama, cihazlara müşterileri profillerine ayırma işleviyle yükleniyor. Bu sayede müşterileri zevklerine göre ayırmak mümkün oluyor. Müşterilerin siparişleri raporlanabilirken ziyaretçilere özel menüler, bu program sayesinde hazırlanabiliyor.

Fiyatları güncellemekle uğraşmayın

Yönetici, ürünlerin fiyatını güncellerken vakit kaybedilebiliyor. Ayrıca, işletmeci, bu fiyatları değiştirirken kararsız kalabiliyor.

Otomasyon, belirlenen günlerin seçilen saatlerinde ürünlerin fiyatlarını planlanana göre otomatik güncelliyor. İşletmecilereyse diğer önemli işlerini halletmek kalıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe