Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Karaca’dan sanatı sofralara taşıyan iş birliği

Hüseyin Çağlayan dokunuşuyla; modern sofralar tamamlanıyor Sanattan aldığı ilhamı ürünlerine taşıyan Karaca, dünyaca ünlü tasarımcı Hüseyin ...

Karaca’dan sanatı sofralara taşıyan iş birliği
Hüseyin Çağlayan dokunuşuyla; modern sofralar tamamlanıyor

Sanattan aldığı ilhamı ürünlerine taşıyan Karaca, dünyaca ünlü tasarımcı Hüseyin Çağlayan ile özel bir projeye imza attı. Çağlayan’ın, minimalist ve estetik çizgileri; fütüristik bakış açısı ile buluşturarak tasarladığı özel ürünler, Karaca’nın ayrıcalıklı dünyasında yer almaya hazırlanıyor.

Hayatın her alanında dikkat çeken; uzun soluklu ve sade tasarım trendi sofralarda da kendini göstermeye başladı. Bu dönüşümü merkezine alan Karaca, sanatçı ve tasarımcı kimliğiyle global başarılara imza atan Hüseyin Çağlayan ile dikkat çeken bir koleksiyona imza attı. Çağlayan, günümüz yaşam tarzını fütüristik bakış açısı ile birleştirerek minimal ve estetik ürünler tasarladı. Tek kişilik yemek takımı ve 6 kişilik kahvaltı takımını yanı sıra mug ve fincan takımından oluşan bu özel koleksiyon, Karaca’nın ayrıcalıklı ürünleri arasında yerini aldı.

Karaca’dan sanatı sofralara taşıyan iş birliği


Sanatı ve kültürel mirası sahiplenerek, dikkat çeken projeleri hayata geçiren Karaca, Çağlayan'ın yenilikçi yaklaşımını, gerçek inci ve kusursuz üretim ile buluşturarak, sanatın sonsuz ışığını sofralara yansıtıyor. Karaca X Chalayan koleksiyonunda yer alan tek kişilik Digital Pearl yemek takımı Hüseyin Çağlayan’ın sanat dehasını ve zarif dokunuşlarını ortaya koyuyor. Takımda yer alan parçaların iç içe geçerek oluşturduğu piramit görünümü sofralara fonksiyonelliğin yanı sıra geleceğin yansımalarını da taşıyor. Gerçek incinin hayat verdiği bu özel tasarım, sunumlarına sanatsal ayrıntılar eklemek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. 

Günün en önemli öğününü sevdikleri ile paylaşmak isteyenlerin ilgisini çekecek olan Poly kahvaltı takımı ise Çağlayan’ın yine modern bakışını yansıtıyor. Yuvarlak hatları ve natürel renkleri ile dikkat çeken bu takım, özgün ve sade sofraların değişmez parçası olacak.   Hüseyin Çağlayan’ın estetik çizgilerini günün her saatine taşımak isteyen Karaca, koleksiyonda yer alan mug ve fincan takımlarıyla da tüketicilerin dikkatini çekecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe